לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שושי ב.

חשבונות חשמל מופרזים

לפני כשנה בעקבות שינוי מצבי המשפחתי התחלתי לעקוב אחר חשבונות החשמל שהגיעו אלי מדי חודשיים. התברר כי עד לתקופה זו נעשו הערכות בלבד - (האם מותר חוקית להוציא חשבוניות על הערכות בלבד?) והחברה ביקשה מאיתנו סכום לא מבוטל על ההפרש . לאחר מכן רשמתי את המונה על שמי בלבד והחשבונות הגיעו כצריכות גבוהות ושוב על הערכות מידי חודשיים אני מקריאה להם את המונה ומופקת לי חשבונית לפעמים כל חודש. ביקשתי כי יבדקו את המונה שלא נבדק יותר מעשור והגיע בחור אשר בדק וטען כי אלו הצריכות - טענותי הם כי רוב היום איני בבית ורק אני מתגוררת בו, אין לי מייבש אין מדיח ואיני מפעילה מכונת כביסה כל יום איזו דרך יש לי לבדוק האם באמת קריאת הצצריכה אמינה מלבד חברת חשמל כיצד אוכל לבדוק כי חשבון החשמל גבוה ולא משקף את אורח חיי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שושי שלום, לשאלתך הראשונה, חברת החשמל רשאית לבצע הערכות קריאה ובלבד שלפחות אחת לשנה הגיעה למקום הצרכנות לבצע קריאה פיזית. לידיעתך, את רשאית להתקשר לחברת החשמל אחת לחודשיים ולמסור את קריאת המונה. לשאלתך השנייה, אני מציע לך להזמין את בודק מונים מטעם חברת החשמל לצורך בדיקת המונה. היה והבדיקה ו/או תוצאותיה לא השביעו את רצונך, אני ממליץ לך לפנות לחשמלאי מוסמך באופן פרטי לצורך בדיקה חוזרת. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות נגד חברת חשמל