צו עיכוב יציאה לילד
שלום אני משמורנית.לילד בן שלוש יש לילד צו עיכוב ואין בידי כסף.לשים ערבות.משפחתי גרה בדרא"פ ואני מעונינת ליסוע עם הילד שלי למשפחה .בנוסף אציין שאבי הילד מסרב לשהות עימו אם בכוונתי ליסוע לבד והוא זה שעשה את הצו גם כיצד עלי לפעול?תודה קרן
קרן שלום, עומדת בפנייך האפשרות לפנות לבית המשפט לענייני משפחה ולבקש ביטול צו עיכוב היציאה מהארץ כנגד הקטין תוךצ מתן הצעה לערבות אחרת שאינה כסף ובית המשפט רשאי להורות על הביטול אף ללא כסף והכל בהתאם לשיקול דעתו בהצלחה
ניר שלום האם אני יכולה לצלצל באופן אישי?
ניר שלום,איך אני מגישה ביטול עיכוב ללא עורך דין?והאם אני יכולה אחרי הפסק דין שניתן לי?תודה קרן
ניגשים לבית המשפט עם בקשה לביטול צו עיכוב היציאה תוך ציון העובדות והצעה למתן ערובה מתאימה ובית המשפט קובע לקבל את הבקשה, להוסיף על הערובה או לשנותה או לדחות את הבקשה
ניר שוב תודה על סבלנותך.מה אם אין לי ערבות חלופית אין לי משפחה בארץ שיכולים לשיםמערבות אנינעדין יכולה להגיש בקשה לביטול העיכוב מתבסס על העובדה שהאב לא רוצה לשהות עם בנו ואין לי ערבות כספית.יש לי ערבות לדירה שכורה וזה הכל.?
ניר שלום,איך אני מגישה ביטול עיכוב ללא עורך דין?והאם אני יכולה אחרי הפסק דין שניתן לי?תודה קרן
שאלות נפוצות:
סהר 22222
אריאל