לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לב

האם קשר רומנטי ומיני עם בחורה שהיא חוסה ויש לה אפוטרופוסים ההורים - יכול לגרום לי בעיות משפטיות של קיום יחסים עם אדם לא כשיר משפטית ?

שלום הכרתי דרך אתר הכרויות בחורה נחמדה שהיא אלמנה ואם שכולה בו זמנית וברשותה בת 7.5 . גרים בעמק באחד הקיבוצים . הסתבר לי כי , לאחר שאמא שלה התקשרה אלי ואמרה לי כי זכותה לדעת מה קרה אצל גנקולוגית ומה אמרה על הבת שלה - אמרתי לזה חסוי היא אמרה כי הבת בת 42 המנהלת איתי קשר רומנטי - היא תחת חסותה והיא זכאית לדעת מה אמרה הרופאה היות שהיא אפטרופוסית של הבת בת 42. בברור שעשיתי עם הבחורה , היא לא יכולה למשוך כסף מהבנק ולא יכולה לעמוד למשפט /או כל טיפול רפואי זקוקים לאישור ההורים . לפי הדברים שלה . וגם יש לה כמה מליונים בבנק כתוצאה מפצויים מאובדן הבן והבעל בתאונת דרכים . כששאלתי אותה למה הסתירה את מידע הזה ממני - אמרה כי אם היתה אומרת - שיש לה אפוטרופוסים .לא הייתי מסתכל עליה ולא אתחיל איתה . - וגם פעמיים איימה שאם העזוב אותה בתחילת הקשר - היא תתאבד ..... כמובן אמרתי תעשי נזק לעצמך ולילדה ולא לי . מאז שאמא שלה אמרה לי בתחילת השבוע 6.6.2017 בשיחת טלפון - הפסקתי להיפגש עם הבחורה - כי אני חושש לסיבוך . משפטי איתה וביטלתי כל פעילות חברתית ומינית איתה . לא נפגשתי איתה מאז השיחה עם אמא שלה . 1. האם יכולים להאשים אותי באונס - או בקשר תלותי או ניצול או כל דבר אחר - היות והיא הבחורה בת 42 לא כשירה משפטית . זה כמו ילדה - ואני מסתבך או עלול להסתבך ??? 2. האם מידע זה שקיבלתי אותו אחכ דרך אמא יכול בבוא היום - לומר לי ניצלת את הבת שלנו - למרות שידעתי המשכחתי למשל - הקשר הרדיפה של הבחורה אחרי היה אנטנסיבי . במיסרונים בעלי תוכן מיני מובהק - כדי למשוך אותי אלייה יותר ויותר . 3. יצאנו להופעה לטיול למסעדה ופגישות אפילו לוויתי אותה לגנקולוגית ונכחתי איתה אצל הרופאה . 4. מה עלי לעשות להתנתק כמו שעשיתי - או לבקש מההורים אישור בכתב על המשך היחסים ולא יחשבו לשום דבר באופן פלילי העשוי לסבך אותי בעתיד איתה /איתם סתם לא מצאתי חן בענהם יכולים לומר לי - קיימת יחסים עם אדם חולה נפש שיש לו אפוטרופוס ולא אחראי למעשים שלו - ניצלתי מינית את הבחורה ועוד דברים יכולים להעליל תודה לכם על התשובה לא יודע למי לפנות כדי שלא יהיה מאוחר מידי -כרגע מאז טלפון אמא לנפגשתי עם הבחורה לשום פגישה מכל סוג שהוא רק טלפונים .

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מין