לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
גל

פרסומות בטלפון ממספר חסום - מטרידות - מה עושים??

היי, לאחרונה, יותר ויותר אני מקבלת שיחות טלפון ממספר חסום, ואז הודעה מוקלטת מישיבת קבר רחל - או משהו כזה , על כך שניתן לקבל ברכה ועוד כל מיני שטויות מטרידות שכאלה. מיותר לציין שמעולם לא היתה לי כל אינטראקציה עם ישיבה כלשהיא... השיחות מגיעות לעתים בשעות ממש מטרידות מבחינתי, ובאופן כללי זה מטריד, אבל אין אפשרות להפסיק את זה - מה עושים?? תודה רבה!!!

דוד

אני מפנה אותכם לסעיף 30 בחוק הבזק: http://www.moc.gov.il/new/documents/legislation/b-82.pdf תביעות קטנות יפתרו את העיניין

YB

גם במשרד אנחנו מקבלים שיחות עם השיר של דודו טסה "אני רץ" לפעמים 3 פעמים ברצף. זה כבר מטריד ומפריע לפעילות במשרד! חייב להיות פיתרון לזה!

איתי

גם אני בא לי למות

שחר

גם אני אשמח להצטרף לתביעה יצוגית כזו, אם מישהו יחליט להרים את הכפפה.

ליאור

גם לי מציקים עם דודו טסה אני רץ 8 פעמים ביום

עו"ד אורנית אבני-גורטלר

גל שלום, למרבה הצער, "חוק הספאם" אינו אוסר על "צנתוק". כדאי לבדוק אם הוגשה תביעה ייצוגית בנושא. בברכה,

אפי להב

אני סובל מאותה בעיה בדיוק. הבעיה היותר חמורה שהטלפונים מתרבים מידי יום. צריך להגיע למאגר שנותן את הטלפונים. מה עושים, זה יותר גרוע מדואר זבל כי זה ממש מפריע בעבודה או בכל מקום אחר. אשמח להצטרף לתביעה יצוגית אם יש כזו או כל פתרון אחר שיכול לעזור. - חייב להיות משהו לעשות כדי לעצור את התופעה. אשמח לעידכונים בנושא. תודה, אפי

אולגה

שלום , אנחנו סובלים מאותו בעיה של פרסומות לטלפון נייח. כל יום מקבלים עשרות טלפונים לא רלוונטים ומטרידים מאוד. אשמח להצטרף לתביעה יצוגית אם יש כזו או כל פתרון אחר שיכול לעזור.

Luisa Chaushian

גם, לאחרונה מוטרדת רבות בטלפונים מוקלטים מישיבות דתיות למיניהן ואף בנושאי בחירות. מי מחלק את מספרי הטלפון שלנו?? זו הטרדה וחדירה לפרטיות. אשמח להצטרף לתביעה ייצוגית אם תהיה כזו.

לילך

באמת מעצבן.המספר שלי חסוי בהוט וב144ועדייין אני מקבלת שיחות פרסומת מוקלטות.

י

רצוי להיענות לבקשת התפילה ולקבל פרטים יותר מזהים של הגוף הזה וכך תוכלי אף לתבוע אותם. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות