לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שמעון

שירות למזגן תדיראן

לאחר 3 שנות אחריות למזגן מרכזי של תדיראן (תדיקור) פנו אליי מהחברה לחדש השירות לעוד שלוש שנים ואכן השתכנעתי ושילמתי בכרטיס אשראי ב-14 תשלומים כפי שביקשו. איתרע מזלי והמזגן הפסיק לקרר לאחר מספר ימים. לקח מספר ימים עד שנעניתי במוקד השירות ותואם ביקור טכנאי לשבוע מאוחר יותר (זה לא נושא תלונתי!), כאשר הגיע הטכנאי הסתכל כה וכה והודיע שאינו יכול לטפל במזגן מאחר שהיחידה החיצונית מותקנת גבוה וצריך סולם. כמובן שנאלצתי לחזור שוב על התהליך... שוב הגיע טכנאי ושוב ללא סולם למרות שהזכרתי להם יום קודם. ושוב חזרה להתחלה... בינתיים עברו כארבעה שבועות ללא מזגן. לבסוף הגיע "המומחה" ללא סולם כמובן והודיע שאין בכוונתם לטפל במזגן מכיוון שהותקן בגובה לא נגיש מבחינתם (המזגן הותקן ע"י מתקין מורשה). הפתרון שלהם היה לבטל את הסכם השירות ולהחזיר את כספי. כמובן שפתרון זה אינו מקובל עלי, כאשר חידשתי חוזה השירות לא נשאלתי על ההתקנה ועל מצבו של המזגן רק על מספר הכרטיס האשראי שלי. כל פניותי בע"פ בכתב ובפקס לא זכו לתשובה ובצורה לא מפתיעה לא זוכיתי ויתרה מכך עדיין ממשכים לחייב את כרטיס האשראי שלי.

זהבית- תדיראן

שלום שמעון, שמי זהבית, ואני מנהלת קשרי הלקוחות בתדיראן גרופ. צר היה לי לשמוע שלא קיבלת שירות ראוי, וברצוני לעזור. אנא שלח לי לכתובת המייל הבאה את שמך המלא, מס' טלפון ליצירת קשר, ואם תרצה- כמה מילים על המקרה. אדאג שהדברים יגיעו במהירות לגורם הבכיר ביותר בשירות הלקוחות של חטיבת המיזוג, ותקבל את השירות שישביע את רצונך. zehavit.tadiran@gmail.com בברכה, זהבית.

עידית פוליבודה, עו"ד

שוב שלום, יופי. אשמח לקבל עדכון.

עידית פוליבודה, עו"ד

ערב טוב, המציאות עולה על כל דמיון! לא יאומן! ממליצה לפנות בכתב אל השירות ולתאר את השתלשלות העניינים תוך שימת דגש על הביזיון, ההתעמרות, העדר המקצועיות והעובדה שעד למועד דנן במקום לקבל שירות זכית לבוז ולמצב שהם מודיעים על ביטול ההסכם. דרוש את קיומו ותציין שאם המזגן לא יתוקן תשקול להגיש תביעה כנגדם. בנוסף דרוש זיכוי כרטיסך וקבלת מלוא כספך חזרה. הגש תלונה במועצה הישראלית לצרכנות מקווה שיסייע.

רחל ניימן

רכשתי מזגן מיני מרכזי של 6.6 כח של חב' תדיראן בהמלצתם לאחר שראו תוכנית של השטח למעשה המזגן ממש לא מקרר את המקום. יועצים ואנשי מיקצוע וממוחים של חב' תדיראן היו בשטח כולם פה אחד טענו שהדירה לא מקוררת אך אין להם פיתרון. עד יום זה אין לנו דירה מקוררת בימים החמים והלוהטים איפה חברת תדיראן שנקראת אחראית למוצריה? כל מרכיב מזגנים ידע להמליץ על שרות. מיקצועיות. ואיכות המוצר תדיראן .ואיפה הם? ובראש ובראשונה החברה עצמה הודתה שהכן המוצר לא תקין לאחר שהיא המליצה עכ' ומי אמור לשאת בנזק הזה???????

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות