לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
תמר סגל

ביטול עסקה של רהיטים (התקבלו פגומים)

קנינו לביתנו החדש רהיטים בחנות בבנימין- פינת אוכל, ספה ארון וספפה. שילמנו עבורם 12,500 ש"ח+800 הובלה. קיבלנו שולחן וכיסאות מתנדנדים, שולחן גבוה ומנגנון פתיחה גרוע ועקום. קיבלנו ספה - לא במידות שהובטחו לנו ולא ברמת הרכות שהובטחה לנו,לא ישרה אלא עקומה. הארון הגיע עם 2 מגירות בצבע שונה ממה שהזמנו. גילנו חור באחד המדפים. בקיצור, כל המוצרים פגומים! קיבלנו לפני 3 ימים, הבוס חוזר מחו"ל ביום ראשון. האם מותר לי לבטל עסקה ולקבל בחזרה את הכסף? ומה עם דמי ההובלה? אני ממש לא מעוניינת רק להחליף את הסחורה. רוצה להחזיר לגמרי ולקנות במקום אחר. הרבה עוגמת נפש! מחכה לתשובתכם מאוד, תודה רבה רבה!

robi

גם אני קניתי שם והיה ממש על הפנים. לאחר מכן העדפתי להתרחק קצת לחנות ממש טוב בפתח תקווה "סליפ דיפו" יש שם הכל ובזול. זאת גם חנות מזרנים של פולירון. http://www.sleepdepot.co.il/ מומלץ מאוד לנסות!!!

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, ראשית לפנות בכתב לאלתר אל החנות ולתאר את הפגמים שהתגלעו במוצרים. שנית יש לצלם את המוצרים והפגמים למען יהיה תיעוד. מומלץ להביא נגר מומחה לקבלת חוו"ד בעניין איכות המוצרים. יש לפנות אל החברה בכתב ולדרוש את החלפת המוצרים ללא דיחוי או ביטול העסקה וקבלת כספכם חזרה בצירוף פיצוי בגין עוגמת הנפש ואובדן ההנאה. ככל ולא תצלח דרככם, יש לשקול הגשת תביעה קטנה כנגד החנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות