פרסום בבזק עסקים
שלום יש לי פרסום באתר בזק עסקים b144 .אני לא מקבל לקוחות מהפרסום כחצי שנה ויותר. שלמתי הרבה כסף באוויר ועד מדעים לי במוקד b144 שיש לי חוב לשלם.בקשתי לעביר אותי לנציג בחיר .נאמר לי "שאין כזה ו אין סיבה מצדקת להעביר אותי" יותר מי 1000 שקל על מה ולמה ? מי שלא מקבל לקוחות ולא מקבל שירות עמור לשלם הרבה כסף לאוויר הצח? מבקש בדחיפות לטפל בבעיה הזאת
בקשר לפרסום של בזק 144 לעסקים זה אחד שקר גדול לא יעיל לא ריליוונטי ולא אמין לדעתי הם מתקשרים מהמוקד או דרך שלהם איך שהוא להראות לך שאנשים מתקשים 99.9 % מהשיחות הם אנשים ששואלים על עסק אחר וכאילו חיגו בטעות בקצור זה חתיכת מרמאה גדולה לא להתקרב ובמיוחד אם מציעים פרסום דרך גוגל זה עוד שקר זה לא מפיק לקוחות ואתם תופיעו בדפים 100 בגוגל שאף אחד מגיע לשם.
שלום לכולם לפני מס' חודשים הצטרפתי למסלול קידום עיסקי בבזק 144, לאחר שהובטח לי גדולות ונצורות על יעילות הפירסום של בזק ברשת. כמו כן נאמר לי שעלי להצטרף למסלול למשך מס' חודשים על מנת שהוא יהיה אפקטיבי. התייחסתי מעט בחשדנות אך נתתי צ'אנס. בחודש הראשון גבו ממני 100 ₪, בחודש השני זה כבר עלה למעל 300, ובחודש השלישי אף יותר. כל זאת ושום לקוח או שיחת טלפון (ממס' מקשר) לא שיחרו לפיתחי מחמת הפירסום של בזק! אני עובד עם כמה חברות של קידום עיסקי ואף פעם לא קרה ששילמתי מעל 600 ₪ על יחידות פירסום ואף לא לקוח 1 הגיע מחמתם!!! שיפטו בעצמכם. קודם כל ביטלתי את המסלול. אף לאחר מסעי שכנוע נמרצים מצד מס' נציגים מטעם בזק עמדתי במריי ועדיין החלטתי שאין ברצוני להצטרף למסלול הבלתי אפקטיבי בעליל שלהם. לאחר שיחה עם נציגה על כך, היא האריכה להסביר כמה אין באחריותה של בזק אפקטיביות הפירסום וכו וכו אמרתי לה שחבל שההסבר הציני שלה לא מושמע ללקוחות לפני שהם חותמים על חבילות ומסלולים. נוסף על כל זאת הנציגה מבהירה לי שבזק באה לקראתי בכך שאינה גובה ממני דמי פתיחת תיק (או נוסח בסגנון), וזאת לאחר שביררתי היטב לפני שסגרתי עם הנציג בעל הלשון החלקלקה שאין שום התחייבות ושבכל עת אני יכול להתנתק מהמסלול ללא עלות. הקונספט הוא בעייתי, אין מה ואיך להוכיח. למעשה אין לי יותר מידי מה לעשות. רק להיות קצת יותר חשדן לשמע הבטחות השווא של חברות שכל מטרתן להוציא ממך עוד שקל ועוד שקל ע"י נציגי מכירות מהירי מלל ועמוסי הבטחות...
הבטחות שווא
בדיוק מה שקרה לי ! לא קיבלתי לקוחות יותר מחצי שנה וגבו ממני בהתחלה סכומים גבוהים. דיברתי עם ״נציגה בכירה״ ב2.2.17 שבו בעצם הובטח חבילה שהשווי שלה הוא עד 150 שקלים עם 9 שקלים דמי שימוש ובונוס לחפיפות למשך חצי שנה במקסימום לחיוב 109 שקלים וכמובן שזה לא קרה קיבלתי חיובים על סך 127 ולפעמים 163 והודיעו לי שמדובר במע״מ. וכשדיברתי עם נציגה אחרת ב27.3.17 היא הסבירה שכל הורדה של סכום מסוים הוא אחרי חודשיים והכי גרוע כשרציתי להתנתק מהם מסתבר שלא יכולתי כי הם הודיעו לי ש״החוזה״ שלי לשנה לא הסתיים (יש לציין שלא חתמתי על שום חוזה) ואם אני מעוניינת להתנתק הם כביכול ינתקו אותי לאחר שנה כשהתקשרתי בשביל להתנתק נוצר לי חוב על סך 175 שאין לי מושג מאיפה הם הגיעו. שרציתי להגיע אליהם אמרו שאין להם קבלת קהל ושאין אפשרות להשיע אותם חוץ מבטלפון ואז התקשרה גב׳ עו״ד שממנה נמסר לי שהחוב גדל ל348 שקלים ושאני חייבת לשלם אותו במיידי. שילמתי המון כסף לחברה שלא נתנה שום דבר מלבד כאב ראש אחד גדול. מבקשת גם טיפול בבעיה זו
עושים את זה לכולם כבר מ2011 לפחות . לא הגיוני שאי אפשר להגיש תביעה ייצוגית . היא תצטרך לקחת בחשבון נזק ללקוחות בגין הונאה מאז 2011 לפחות. יש קבוצת תביעה בפייסבוק
קיבלתי בפעם הראשונה בחיי פסק דין ע"ס 1,588 ש"ח בתביעה שנפתחה לכאורה נגדי בחודש 07/2017 ואשר מעולם לא הובאה לידיעתי.נודע לי על פסה"ד בחודש 12/2017 במכתב שקיבלתי מעורך דין שמייצג את בזק, התקשרתי אף אחד לא עונה לטלפון שמוצג בכתב התביעה, ובתאריך 02/01/2018 קיבלתי לראשונה בחיי הודעה שיש לי תיק הוצאה לפועל על סך 3,428 ש"ח שנפתח בלשכת הוצל"פ פתח תקווה, בזק משתמש בעורכי דין חדשים עם וותק של פחות משנה לשלוח תביעות סרק ולהטריד בטענות שווא.
מנסה להשיג אותם כבר מעל חצי שנה על מנת להתנתק, פשוט לא ניתן להשיג אותם. שלחתי הודעות באתר שלהם, מנסה להתקשר לטלפון ופשוט ממתין זמנים לא סבירים ובסוף השיחה מתנתקת. אם למישהו יש מושג איך יוצאים מהדבר הזה, אשמח לשמוע. בינתיים הם ממשיכים לחייב אותי כל חודש כ 300 שקל על פרסום שאני כלל לא מעוניין בו. עברה שנה מאז התחלנו את החוזה והם ממשיכים אותו אוטומטית למרות שהנציגה אמרה לי במעמד המכירה שהוא לא יתחדש!
בזק חברה שמתמחהבלעשוק אנשים פשוטים מן השורה,כשהם הציעו לי את השרות הם סיפרו לי סיפור שלם שלתוכו שירבטו את המילה "חשיפות"שאלתי אותה מספר פעמים באם אשלם שקל על כל שיחה אמרה שכן בפועל זה היה לא על כל שיחה אלא על כל חשיפה כמו כולכם לא קיבלתי אפילו לא שיחה אחת שילמתי שלוש פעמים כמעט 300 שח ועוד 600 שח רק בכדי לברוח מהם מקרה קלאסי של עושק וגניבת הציבור בעזרת תרגילי שיווק ומשחקי מילים וחוסר בהירות שילכו לעזאזל
שלום, העובדה שהפרסום לא גורם ללקוחות לפנות אליך אינו אומר שאינך צריך לשלם בגינו (אלא אם כן סוכם אחרת מול בזק).
גם לי פרסום בB144 בזק לעסקים. חודשיים מאז נכנסתי לשירות לאחר שהפרסום לא הביא טלפונים פניתי לבדוק איך אפשר למקד את הפרסום להפתעתי גיליתי שכ-75% מההבטחות לגבי הפרסום לא התרחשו, כלומר שהמוצר לא סופק ברובו (איזור פרסום אחד במקום שניים, חלק מהקטגוריות בלבד, קישורים לא עובדים בכרטיס העסק שלי ועוד) ניסיתי לקבל שירות וגיליתי ש: א. זה מאוד קשה להשיג נציג שירות ב. לא מודים בטעויותיהם, רוצים לתקן ו'להתקדם הלאה' , אם מציעים פיצוי אז הוא זניח ג. גם התיקונים שנעשו עובדים באופן חלקי וכדי לקבל המשך שירות צריך לרדוף ולרדוף אחריהם ולהמתין זמן רב ד. אין אין אין אפשרות לבטל את השירות ללא דמי יציאה גבוהים (למרות שהמוצר=הפרסום שקיבלתי היה לקוי מאוד ללא ספק) ה. הם לא מוכנים לתת אפילו כתובת למשלוח דואר לבקשת ביטול השירות, רק פקס הייתי מאוד רוצה לבטל את הפרסום הגרוע בחברה עם שירות גרוע, מה אני יכול לעשות?