לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דור

קורס ברמנים

שלום רב לפני כ-4 חודשים סגרתי עסקה מול בית ספר זמן אמיתי על קורס ברמנים במחיר 2600 ש"ח במסגרת העסקה,הוסבר לי כי תומר קורס נוסף של 4 שעות בנושא קוקטיילים בתוך הסכום,בפועל סכומו 100 ש"ח. בנוסף,הוצג לי כי קיבלתי במתנה קורס להטוטנות בר-קורס שכולל 9 מפגשים בני 4 שעות. כאשר התמקחתי עם הנציגה על המחיר,היא קבעה כי קיבלתי את קורס פליירינג במתנה לכן היא לא יכולה להוריד במחיר(פה מתחילה השאלה-האם באמת קיבלתי במתנה או ששילמתי על זה) יש לציין כי ביה"ס ציין שקורס זה עלותו 1400 ש"ח(יש את קורס הפיקדון של משרד התמת שעולה כ6000 ש"ח וקורס הלהטוטנות הוא חלק מתכניו,אף אחד לא באמת משלם בשביל הקורס הזה במיוחד) סיימתי לפני כחודשיים את הקורס ברמנים עצמו,ואיני מעוניין להמשיך עם שני הקורסים הנוספים(אני אמור לקבוע מתי נוח לי לעשות אותם ולתאם מול הבית ספר). כאשר פניתי לבית הספר בבקשה להעברת הקורס למישהו אחר,או החזר כספי סמלי נענתי בשלילה ובתמיהה לאור הבקשה שכן קיבלתי את הקורס במתנה. בפועל,היו איתי חברים בקורס שקיבלו את העסקה במחיר יותר זול,ויותר מזה,מי שלא לקח את הקורס להטוטנות בנוסף,שילם מחיר זול יותר. מה ניתן לעשות?תודה.

עו"ד אדי בליטשטיין

אם חתמת על הסכם כלשהו, צריכים לבדוק מה בדיוק כתוב שם לעניין התשלום והתמורה כנגדו. כמו כן, צריכים לבדוק האם יש התייחסות לזכות העברה של קורס לאחר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות