לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אורטל

ביטול זכאות לתור - רפואה אסתטית

שלום, לפני כשנתיים רכשתי חבילה של 10 טיפולים אסתטיים (הסרת שיער) , מתוכם מימשתי תשעה, העשירי נשלל בטענה כי בתאריך 4.11.14 לא הגעתי לתור ולא הודעתי על כך. (יש לבטל תור עד 48 שעות לפני אחרת התור יורד מן המכסה) כיוון שהמקרה המדובר קרה לפני כמעט שנתיים, הדבר אינו זכור לי אבל אני בטוחה במאה אחוז שלא יתכן שלא ביטלתי תור מראש או שלא הגעתי מבלי להודיע. התור המדובר נקבע בסניף תל אביב אשר בו טופלתי פעמיים אבל סניף מודיעין הוא הסניף שבו אני בדרך כלל מטופלת. מה שמשך את תשומת לבי זה שאין שום תיעוד ושום הוכחה לזה שלא הגעתי ו / או ביטלתי את התור אלא רק הסתמכות על דבריה של מנהלת הסניף כשאמרה שכאשר אין תיעוד לתור מסוים, כלומר אם התור בוצע או בוטל, זאת אומרת שהלקוחה לא הגיע לתור ולא הודיעה על כך. בעניי זה נשמע תמוהה במיוחד שמדובר ברשת גדולה ומוכרת. הייתי שמחה לדעת אם ניתן לעשות משהו בנושא מבלי להיכנס להליך משפטי ו/או תביעה. עלות טיפול אחד כ-190 שקלים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

למרבה הצער, הואיל והסכומים שולמו כפי שאני מבין ממכתבך, לא ניתן לעשות דבר זולת תביעה קטנה , ואולם הסרבול בהליך ספק אם שווה את הכסף . קיים קושי סביב העובדה שאת לא מסוגלת לזכור בודאות כי ביטלת את התור ואין לך הוכחה לכך. בברכה הראל לפידות עורך דין ונוטריון בנימינה

עו"ד לירון-צבי קניג

שלום אורטל, בגלל שחלפו קרוב לשנתיים, יכול להיות שאת כבר לא זוכרת, וכמובן יכול להיות שבטעות או שלא בטעות צוין בסניף שלא הגעת. לדעתי את צריכה לדבר איתם בנימוס ולומר להם שכנראה יש אצלם תקלה, ושלמיטב זיכרונך לא היה מקרה כזה. כמו כן את יכולה לבקש מהם בנימוס שגם אם טעית אז לא יקרה כלום אם הם לפנים משורת הדין יתנו לך טיפול. בכל מקרה אם לא תגיעי איתם לעמק השווה, את רשאית להגיש תביעה, אולם לאור עלות הטיפול אני בספק האם כל הטרחה משתלמת. שיהיה בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות