מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ
בלעדיות בעיה רצינית.
שלום למרות שכתבתי חלק בתגובה קודמת אני כותבת כאן שיהייה ברור יותר. 1.מה אני עושה עם קונה שהגיע דרכי וחתום אצלי . וכנראה גם רוצה את הדירה אבל לא עונה לטלפונים שלי. ויש מתווך באזור שמרמה אני יודעת שהוא מכיר את אותו לקוח לפני שהיתה לי בלעדיות והדירה היתה בבלעדיות אצל אותו מתווך ונראה לי שהוא מנסה לרמות ולהחתים את אותו קונה עם תאריך לפני שאני הראיתי לו את הדירה (והוא עושה דברים כאלה)כאילו שהוא הראה לפני .מה אני עושה במצב כזה איך אני מוכיחה ? 2. ועוד דבר עכשיו יורד לי האסימון לגבי משהו שבעלת הדירה אמרה לי לפני כמה ימים היא אמרה לי שכשנתנה לי בלעדיות לאותו מתווך שהיתה בלעדיות לפניי היתה עדיין בלעדיות שבועיים היא אמרה זאת כי אותו קונה הגיע אליי במהלך השבועיים האלה והוא חתום אצלי אז הם רוצים לעשות דבר כזה שאם אני אגיש תביעה הם יגידו וגם הקונה יגיד וגם המתווך שעדיין היתה לו בלעדיות בזמן שאני החתמתי את הקונה. מה אני עושה במצב כזה הם מנסים לרמות ??
שלום רב המדובר כאן כבר בדיני ראיות ואיך לנהל תיק, דבר שבלתי אפשרי להסבירו במסגרת הפורום הנוכחי. כשהתיק יתנהל בבית המשפט אוכל לעזור לך ספיציפית - אם זה יהיה רלוונטי ותצטרכי ייצוג. כרגע מבחינתך לקוח שחתום ל-2 מתווכים שוני שהראו את הדירה צריך לשלם פעמיים תיווך. תתעדי את פעולותיך ושיהיה בהצלחה,
שאלות נפוצות:
עידו .ג.
רועי ב
אילה דביר
רותי חיפה