לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
הישאם

מהירות מופרזת

שלום רב , הסיפור שלי ככה אני מרמת הגולן והיתי בנסיעה הקפצה לאילת דרך חזרה אחרי מרחק של 40 דקות בחזרה מאילת תפס אותי שוטר בודד שהיה בא ממול על מהירות לטענתו על 136 קמ"ש ואני למיטב ראיתי לא עברתי ה 120 קמ"ש ויותר מזה ברכב שהיתי נוסע איתו מותקנת מערכת פוינטר שנותנת מהירות ומיקום ושמה מופיע לפני 10דק' ואחרי 10 דק' מזמן העבירה שלא עברתי מהירות 116קמ"ש ואז נלקח לי הרישיון לשימוע למחרתביון העבירה לשעה 10 ואיך שהגעתי התקשרתי ובקשתי שיעבור השימוע לתנת קצרין שהיא קרובה אלי מכייו שאני מהגולן ולא אצליח להתיצב בשימוע באילת מסיבת המרחק ודברתי עם המפקד ואישר לי אבל לא למחרת למחרתיים כאילו מהתאריך ועדכנתי את משטרת אילת על כך אבל הופתעתי שביום שאחרי בשעה 11 כפי שרשום בשימוע בהעדר על פסילת הרישיון ל 30 יום ושוב התקשרתי ושלחתי מכתב שמפקד תחנת קצרין מוכן ומאשר לשימוע אצלו אבל כלום שום דבר לא עזר ,,, ומעבר לכך העבירה היתה ב 17/01/2011 והסתיימה התקופה ב17/02/2011 אני מתקשר למשרד הרשוי ומקבל תשובה שאני אמור לגשת לאותה תחנה לקבלת הרישיון בחזרה ותחנת אילת אומרים שלא יגיע אלי הרישיון לפני 3 שבועות ויש לי זימון לבית משפט גם באילת ב 01/03/2011 אז מה אני אמור לעשות אנא לעדכן אותי אם אפשר וסליחה שהרבתי בסיפור אבל שיהיה יותר ברור תודה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה