חסימת רישיון הנהיגה ללא סיבה-אשמח לתגובות!!
שלום, עברתי השבוע טסט והגעתי למשרד הרישוי כדי לקבל את הרישיון. קיבלתי את הרישיון ללא בעיה וכשהתקשרתי למשרד התחבורה כדי לשלם את האגרה נאמר לי שגוף חיצוני כמו הוצאה לפועל או משרד הבריאות 'חסם' לי את הרישיון. יש לציין שאין לי חובות באף מקום,בבנק הכל בסדר,אני לא משתמטת מהצבא ומבחינה בריאותית אני בסדר לחלוטין. מה זה יכול להיות?!אני קצת בלחץ כי לא מתעסקת ולא מכירה את הגופים האלה.. מישהו נתקל בדבר כזה?!יש מצב שהם באמת טועים או שבאמת צריך להתחיל לדאוג?!
פג תוקף רישיון הנהיגה, ובבירור עם משרד רישוי למה לא חודש רישיוני, נמסר לי שאני בשלילה זה 6 שנים, בגלל חוב להוצל"פ, ואני לא ידעתי? והשאלה מה היה קורה אם הייתי נתפס ע"י שוטר ואו חו"ח עובר תאונה עם נפגעים? ובפנייה התברר חוב לעירייה ע"ש אבא ז"ל הועבר על שמי, וטפח ל 450000שח ואני מתקיים כיום מ 2780שח קיצבת ה הכנסה יחד עם אשתי וילד קטין. עורכי הדין מבקשים סכומים שלא יכולים לשלם, אמא חולה אנוקולוגית משתתפת במחקר ואין מי שיקח אותה מלבדי, ולא יודע מה לעשות מצד אין יכולת לעו"ד, ומצד אחר הטיפולים הרבים של אימא.
רותם שלום, אין מה לדאוג, צריך לגשת ולבדוק מה הבעיה. להוצאה לפועל אכן יש סמכות להורות למשרד הרישוי לבטל את רשיון הנהיגה עקב חובות. הדרך הקצה והיעילה ביותר לבירור העניין הוא לפנות למוקד הטלפוני של משרד הרישוי (5678*), או לגשת אליהם אישית. אם הם לא ידעו לומר לך מה הבעיה, הרי שברגע שמבחינתם הכל בסדר ואף לדברייך נתנו לך רשיון - גשי לדואר, שלמי את אגרת הרשיון וסעי לשלום. מי שרוצה אותך - יפנה אלייך. חשוב להיות עירנית, לעדכן את משרד הפנים בכתובת העדכנית שלך, ולהקפיד לאסוף דואר רשום. נסיעה טובה.