לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שי

דו"ח חניה באדום לבן כשאני בתוך הרכב

שלום, רציתי לשאול אם עמדתי בצד הדרך באדום לבן בכביש נידח בתל אביב שבקושי נוסעים בו, והייתי בתוך הרכב, לפתע מופיע פקח עם דוח ואומר לי "אהה מה אתה עושה ברכב?" בקיצור הוא נתן לי את הדו"ח בלי לבדוק אם אני נמצא ברכב וכשאמרתי לו אתה חא יכול לתת לי דוך שאני בתוך הרכב הוא אמר תערער על זה שיבטלו לך ופשוט הלך. רציתי לדעת מה הדין במצב כזה וכשאני מגיש ערעור מה כדאי לציין

גולן

פשוט תשלח בקשה לעירייה לביטול הדו"ח

עו"ד תעבורה דודי דויטש

שי שלום, על אף היותך ברכב, יש בסמכות הפקח ליתן לך דוח, אולם יש בידך לערער על הדוח ולהגיש בקשה לביטולו תוך ציון העובדות כפי שתוארו על ידך, לעיתים העדר דוחות קודמים וסיבה מוצדקת עלולה להביא לביטול הדו"ח. בהצלחה

דניאל

קיבלתי דוח על חניה באדום לבן כשהמצלמה מוכיחה שאני הייתי בתוך הרכב ועצרתי לרגע כדי לא לפגוע הולכי רגל (המצלמה של הפקח מוכיחה שהיו אורות ברקס-זה קרה בלילה- והאורות הקדמיים גם דולקים- הפקח בכלל לא ירד מהאוטו ולא דיבר איתי בכלל-פשוט צילם והלך ואחרי 3 חודשים קיבלתי הודעה לשלם קנס בגין "חניה באדום -לבן"

דניאל

קיבלתי דוח על חניה באדום לבן כשהמצלמה מוכיחה שאני הייתי בתוך הרכב ועצרתי לרגע כדי לא לפגוע הולכי רגל (המצלמה של הפקח מוכיחה שהיו אורות ברקס-זה קרה בלילה- והאורות הקדמיים גם דולקים- הפקח בכלל לא ירד מהאוטו ולא דיבר איתי בכלל-פשוט צילם והלך ואחרי 3 חודשים קיבלתי הודעה לשלם קנס בגין "חניה באדום -לבן"

עמית

תמרור/סימון אדום-לבן אוסר אפילו העמדת רכב, בין אם יש נהג/נוסע ברכב ובין אם לאו. הדו"ח ניתן כדין.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה