מנהל הפורום גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים
חברת כח אדם חדשה
אנחנו 2 רכזות כ"א שרוצות להקים חברת כח אדם / חברת השמה. לשתינו אין מושג איך ומאיפה להתחיל יש לנו ניסיון כרכזות כ"א אבל רק כשכירות. כיצד עלינו לפעול על מנת שחברות יתייחסו אלינו כחברה רצינית ואנשים ירצו לשלוח לנו קורות חיים? בקיצור, מאיפה אנחנו צריכות להתחיל? האם עלינו לקבל אישור ממשרד הכלכלה?
שלום רב אם עדיין הנכן מעוניינות בהקמת חברת כח אדם אשמח אם תיצרו עימי קשר לצורך שיתוף פעולה נא כתבו לי למייל תודה
היי טל, אני מעוניין להקים חברת השמה אשמח אם תשלח לי לפרטים אני מחפש שותף להתחילת פעילות
היי טל, אני מעוניין להקים חברת השמה אשמח אם תשלח לי לפרטים אני מחפש שותף להתחילת פעילות
ימית שלום, ראשית הרשי לאחל לך שנה טובה. הקמה ונהול עסק דורשים התנהלות נכונה החל מהסכמות בין השותפים, חלוקת תפקידים, חוסות התחיבויות וזכויות וכלה בבבדיקה ו/או עריכת מסמכים משפטיים לעבודה מול ספקים, נותני שירותים למינהם, רשויות וכד'. באשר לבחינת אישורים /היתרים/רישיונות ספציפיים ממשרדי ממשלה- כל מקרה לגופו. במקרה של הקמת ח.כוח אדם/השמה מדובר במס' תנאים מצטברים: ניסיון של 3 לפחות במתן שירותי כוח אדם או בניהול כוח אדם. מתן ערבות בנקאית לשם הבטחת זכויות עובדי כוח אדם. העדר הרשעות בעבירה שיש עמה קלון או עבירה שמפאת חומרתה או נסיבותיה, המבקש אינו ראוי לעסוק כקבלן כוח אדם בחמש השנים שקדמו לבקשת הרישיון. בסיס כלכלי איתן של העסק. העסק/החברה עומד/ת בתנאים פיזיים מתאימים: תנאים סניטאריים הולמים. דרכי גישה לנכים ומוגבלים. חדר ראיונות להבטחת פרטיות המועמד. לעניין המיקום הפיזי של העסק - לבחון כמובן את הסכם השכרת הנכס שמשמש לצורך ניהול העסק. במסגרת הבקשה יש להגיש מס' טפסים. מוזמנות ליצור קש לטלפוני לכל שאלה נוספת. בהצלחה. גיא