תביעה חוזרת למשרד הביטחון
שלום! לאחר התנהלות כושלת של עורך דיני בערעור שהגיש לבית משפט השלום בחיפה בניהן- לא הוגשו תצהירים ,מסמכים רפואיים וחו"ד נגדית וכמובן ויתור על חקירות. המומחה מטעם משרד הביטחון שיקר וכתב דברים שכלל לא אמרתי לו בבדיקה הוא אף בדק במהלך הבדיקה ושאל אותי אם אני מקליט אותו. בבית המשפט השופט ביקש לוותר על חקירות ועורך הדין שלי הסכים לצערי הרב! וכך המומחה לא נחקר והשופט פסק לטובת משרד הביטחון למרות שכל חוד מבוססת על שקרים ולמרות שמראש הודעתי לשופט שהמומחה משקר ויש לחקור אותו. א. שירתי בקורס מכונאות כחצי שנה כאשר היה לי פטור לחולי אסטמה והמפקדים התעלמו והמשיכו להציב אותי שם למרות בקשותיי [הכל מתועד בתיק הרפואי] ובשל כך הוחמרה מחלת האסטמה וירד לי פרופיל מ-72 ל-64 ואז העבירו אותי לעבודה משרדית האם זה נחשב כהחמרה עקב השירות? ב. האם יש לי אפשרות להגיש ראייה חדשה והיא חוד דעת חדשה שתכלול את כל המסמכים הרפואיים וכן תתייחס לחוד של המומחה מטעם משרד הביטחון [דבר שלא נעשה עד כה]ותצהירים של חברים. ג. האם יש לי אפשרות להגיש קבילה או תלונה לנציב קבילות השופטים על התנהלות השופט שכן במקום לחקור את המקרה קבע מראש מה הוא פסק ולא ירד לבירור העניין לאמיתו של דבר וכן ללשכת עורכי הדין. אני בטוח בצידקתי ובטוח שמה שנגרם לי זה כתוצאה מהשירות הצבאי חבל שלא התנהל דיון לבדוק את האמת ופסק הדין נקבע עוד לפניש ששמעו עדויות וחקרו אותי.
משה שלום. לענין החמרת מחלת האסטמה - יתכן ויש מקום לתביעה. צריך לבדוק את התעוד הרפואי. לענין ראיה חדשה - אם עד היום לא הוגשה כל חוות דעת מטעמך, תוכל להגיש חוו"ד כזו כראיה חדשה. לענין קבילה על השופט או תלונה על עוה"ד - לא אוכל לחוות דעה מבלי ללמוד את פרטי התיק.
שאלות נפוצות:
אלי כהן