לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
גל

פרקתי את הכתף בצבא שלשום כתוצאה מקפיצה לבריכה ביום כיף שלקחו אותנו לבסיס עם בריכה. כרגע אני בכאבים קשים ורואה אורתופד כתף בשני

פרקתי את הכתף בצבא שלשום כתוצאה מקפיצה לבריכה ביום כיף שלקחו אותנו לבסיס עם בריכה. כרגע אני בכאבים קשים ורואה אורתופד כתף בשני. אין לי היסטוריה של פריקות כתף ושבירת ידיים כלל. מה אני יכול לקבל? יש לי עילה לתביעה? תודה מראש

עו"ד תמר סיון

גל שלום, יש לך עילה לתביעה. קשה להעריך בשלב זה מה תהיה נכותך בתום הטיפול הרפואי והשיקום. זכויותך, הכספיות ואחרות, יהיו בהתאם לדרגת הנכות שתקבע.

גל

תודה על המענה המהיר. הטיפול הרפואי שלי מתבצע בבית חולים אזרחי. עליי לשמור את התיעוד של הכל ולהגיש בקשה לאגף השיקום בעוד כחודד לצורך העניין ואז הם ייקבעו כמה אחוזים?

עו"ד תמר סיון

חשוב לשמור על כל התעוד, והכי חשוב - לדאוג שימולא עבורך דו"ח פציעה עליו יחתמו המפקדים והרופא !. את התביעה אפשר להגיש 3 חודשים לפני השחרור מצה"ל

גל

היי הייתי אצל אורתופד כתף שהפנה אותי לmri ולאחר מכן אורתופד כתף בעוד חודשיים (שבועיים לפני השירור) האם עליי למלא את דוח הפציעה בעוד חודש אחרי סוכות כשאחזור מגימלים או רק אחרי תוצאות הmri והאורתופד? הוא אמר שייתכן ואצטרך לעשות ניתוח שיתבצע כבר בהיותי אזרח מכאן ההתלבטות. תודה רבה

גל

היי הייתי אצל אורתופד כתף שהפנה אותי לmri ולאחר מכן אורתופד כתף בעוד חודשיים (שבועיים לפני השירור) האם עליי למלא את דוח הפציעה בעוד חודש אחרי סוכות כשאחזור מגימלים או רק אחרי תוצאות הmri והאורתופד? הוא אמר שייתכן ואצטרך לעשות ניתוח שיתבצע כבר בהיותי אזרח מכאן ההתלבטות. תודה רבה

עו"ד תמר סיון

גל שלום, מלא כבר עכשיו את דו"ח הפציעה, ללא דחיות נוספות !. מאחר והשחרור שלך קרוב אתה כבר יכול להגיש את התביעה למשהב"ט.

גל

הבנתי, אבדוק מה אוכל לעשות מאחר ואני בגימלים נבצר ממני להגיע לבסיס. תודה רבה עורכת הדין תמר

גל

אבקש מהמפקדים שיכינו לי את דו"ח הפציעה חתום ע"י הרופא כפי שציינת. הפציעה אירעה כאשר נותרו לי פחות משלודה חודשים לשירות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל