לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דניאל סבג

אחוזי נכות לאחר ניתוח רצועה צולבת

שלום, קיבלתי אחוז נכות אחד לאחר זיהום בברך שקרה בתקופת הצבא. הגשתי ערעור ובנוסף התגלה שיש לי קרע ברצועה הצולבת, אני כחודש לאחר הניתוח ובקרוב הוועדה הרפואית אשמח לדעת האם כדאי לבקש נכות זמנית או שהם כנראה יתנו לי נכות קבוע ולכמה לצפות? תודה

עו"ד תמר סיון

סביר להניח שתקבע לך נכות זמנית. קשה להעריך מה תהיה הנכות בלי לראות את התעוד הרפואי

דניאל

לאחר הוועדה ברגע שהצגתי שעברתי את הניתוח לפני חודש נאמר שאין מה לבדוק את הברך ותיקבע לי נכות זמנית לשנה, כלל לא נשאלתי לגבי המצב בברך כעת ולא בוצעה בדיקה גופנית. האם ישנו נוהל לגבי אחוזי הנכות הזמניים במצב כזה?כלומר האם לאחר ניתוח acl ידוע מראש כמה אחוזי נכות ניתנים למשך השנה? והאם זה חרגי שלא בדקו אותי ולא שאלו את המצב כרגע לאחר הניתוח? תודה!

דניאל

לאחר הוועדה ברגע שהצגתי שעברתי את הניתוח לפני חודש נאמר שאין מה לבדוק את הברך ותיקבע לי נכות זמנית לשנה, כלל לא נשאלתי לגבי המצב בברך כעת ולא בוצעה בדיקה גופנית. האם ישנו נוהל לגבי אחוזי הנכות הזמניים במצב כזה?כלומר האם לאחר ניתוח acl ידוע מראש כמה אחוזי נכות ניתנים למשך השנה? והאם זה חרגי שלא בדקו אותי ולא שאלו את המצב כרגע לאחר הניתוח? תודה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל