לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דניאל

בדיקת מומחה במשרד הביטחון

שלום תמר אגף השיקום בישר לי אתמול שאני מוזמן לועדה היום התקשרתי לוודא ואמרו לי שזאת בדיקת מומחה שלהם מה זה אומר לא יכרו בי עכשו אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות

עו"ד תמר סיון

דניאל שלום קצין התגמולים מפנה לבדיקת מומחה כדי לקבל תשובה לשאלה האם יש קשר סיבתי בין המחלה בה לקית לשירות. אם התשובה חיובית, הוא יפנה אותך בהמשך לועדה רפואית שתקבע את אחוזי הנכות. אם התשובה שלילית, תצא החלטה הדוחה את התביעה ותאלץ לערער לבית המשפט.

דניאל

הבנתי זאת אומרת המחלה הנפשית שלי פרצה בצבא אישפוזים במחלקות סגורות כלא זהו הקשר הסיבתי המומחה יכול לדחות טענה כזאת? מה צריך להביא לבדיקת מומחה עו"ד אישורים מה ישאלו אות?אני גם כרגע רוצה להתפטר מהעו"ד הקודם ולפנות למומחה בתחום האם זה מומלץ ?הבנתי שחייב להגיע עם מומחה בתחום כדי לזכות בתביעה כי העו"ד שלי הרס את התיק מה אני צריך לעשות?

עו"ד תמרסיון

דניאל שלום קשה לענות על שאלותיך מבלי להכיר את פרטי התיק. כעקרון, חשוב להראות למומחה כל מסמך או עדות שתומכים בטענתך שהנכות היא מהשירות

דניאל

הבנתי אותך מה ישאל אותי המומחה ? כי קשה לדבר לבד ולספר את כל הסיפור אני בנאדם חולה עו"ד יכול לבוא איתי לבדיקה כי המומחה הזה 99 אחוז שולל את הקשר הסיבתי לא משנה איזה מסמכים הוא יראה נכון?אני אולי גם מעביר את התיק שלי למומחה בתחום תוכלי לייעץ לי איך עוברים בדיקה כזאת אני ממש בלחץ מהבדיקה אין לי כוחות להגיע לבתי משפט 5 שנים אני מחכה להכרה תודה

עו"ד תמר סיון

דניאל שלום, קשה לענות על שאלותיך, מעבר למה שכבר עניתי, בלי להכיר את התיק. עליך לשבת עם עוה"ד שלך ולהעלות בפניו את כל השאלות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל