תאונת דרכים במילואים
חג שמח! נפצעתי במהלך סיור מבצעי בשירות מילואים, בעקבות נהיגה במהירות מופרזת של נהג הסיור. נחבלתי בראש ואני סובל מסחרחורות ומכאבים בצוואר ובגב. אני כבר ביום ה-20 של ימי הגימלים כהמשך של שירות המילואים ותחת אחריות של מדור אורטופדי ברם 2. כבר ביום הראשון כשהגעתי לשם החתימו אותי על טופס תביעה נגד משרד הביטחון. רציתי לדעת מה האפשרויות העומדות בפני לתביעה. תודה
כשלושה חודשים לפני השחרור שלי גם אני נפצעתי.וחברו של אבא שלי, אמר לי:ש כאשר אתה מתמודד עם מוסד בסדר גודל של משרד הביטחון אתה חייב לקבל ייעוץ מקצועי של עורך דין מנוסה על מנת שתוכל להתמודד כראוי ולקבל את הכסף המגיע לך. כך הגעתי למשרד עו"ד דוד פייל ושות',הם סייעו לי מאוד תוך זמן קצר.
ן שלום בנסיבות הפציעה שלך, (תאונה סיור מבצעי) האפשרות היחידה הפתוחה בפניך היא תביעה לפי חוק הנכים. הטופס שמילאת הוא התביעה ויש לקוות כי מולא כהלכה, וכי נרשמו כל תלונותיך. בהמשך תוזמן לועדה רפואית באגף השיקום לקביעת נכות. חג שמח גם לך והחלמה מהירה
תודה על התשובה ועל ברכת ההחלמה. האם כדאי לקחת עו"ד? שאלה נוספת בבקשה, תיאורטית ייתכן מצב שבו יפסקו לי פחות מ-10% נכות ובעצם לא אקבל שום פיצוי, בניגוד לאזרח שנשרט קלות בתאונת דרכים וכן זכאי לפיצוי? שוב תודה
בן שלום, הסדרי הפיצויים לפי חוק הפיצויים ולפי חוק הנכים הם הסדרים שונים, לטוב ולרע. יתכן מצב שנכותך תהיה פחות מ 10% ולא תקבל פיצוי, בזמן שפגיעה זהה שנדונה לפי חוק הפלת"ד כן תזכה בפיצוי. עליך להתנהל כך שתוכל לקבל לפחות פיצוי על ימי המחלה. אתה מוזמם ליצור קשר טלפוני להסבר מפורט יותר.
שאלות נפוצות:
אלי כהן