אפילפסיה
שלום, השתחררתי לפני 4 שנים מצהל 3 חודשים לפני השיחרור היה לי התקף אפילפטי ראשון ומאז אני נחשבת כחולת אפילפסיה האם יש לי את הזכות לתבוע את הצבא על כך? לקראת סוף השירות קבלתי הפניה לועדה רפואית להורדת פרופיל ל 24 אך לא הלכתי אליה. אשמח לייעוץ אם להתחיל לטפל בנושא. בברכה עינב
תודה לך, יש לי עוד שאלה. תוצאת הבדיקה הראשונה שביצעתי לאחר ההתקף הראו: שזה גנטי שאר הבדיקות הראו שתוצאת ההתקף היא בשל תפקודי כלוחמת ומפקדת קרבית דבר הגוזל שעות שינה והפעלת לחץ. השאלה ,בקשר לחוק ההתיישנות,האם שוה לנסות בכלל להתחיל בתהליך המשפטי כי עברו מעל ל 3 שנים. והאם בשל הבדיקה הראשונה שהראת שזה גנטי,דבר זה יכול להוות כמכשול?
על התיישנות אפשר להתגבר אם יש תעוד רפואי מתקופת השירות הצבאי. ניתן להצליח בתביעה גם כשמדובר בבעיה עם רקע גנטי, אם תנאי השירות הוציאו אותה מן הכח אל הפועל או הקדימו את הופעתה
באמת תוגה על כל המידע שהעברת לי רציתי לדעת האם אפשרי לקבוע איתך פגישת יעוץ, כדי לטפל בעניין שלי או שיש לך על מי להמליץ שמתעסק בתביעות בעניין רפואיים שקרו בצבא. אשמח למידע תודה רבה
אנא צרי קשר לתאום טל 6813322 - 03
עינב שלום אפשר כעקרון להגיש תביעה. במקרה שלך צריך שיהיו מסמכים על ההתקף בתקופת השירות כדי להתגבר על בעיית ההתיישנות. (התביעה מתיישנת בחלוף שלוש שנים מהשחרור). כמו כן צריך לבדוק מה היו הנסיבות ותנאי השירות לפני ההתקף והאם ניתן להראות קשר סיבתי בין תנאי השירות להתקף. (לא מספיק שהמחלה פרצה בזמן השירות. צריך להיות קשר סיבתי לשירות).
שאלות נפוצות:
אלי כהן