לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ניר

בלט דיסק

שלום אני חייל לקראת שחרור כרגע בחופשת שחרור. בתחילת השירות שלי לפני כ שנתיים וחצי הייתי מעורב בתאונה בזמן אימון עם כלי ר"קם כתוצאה מכך החלו לי בעיות גב.לאחר בדיקה נמצא שיש לי בלט דיסק והורד לי פרופיל מ97 ל72 במשך כל השירות שלי בקושי קיבלתי טיפול רפואי.והפציעה גרמה לי למוגבלות בשירות ולהעברה לתפקיד אחר. רציתי לשאול אם וכיצד ניתן להגיש תביעה נגב הצבא ואם יש סיכוי לקבל פיצוי כל שהוא או אחוזי נכות?.כמו כן בגלל שהתגלתה בעיה הזו יש תופעות לוואי שעדיין לא גילו אם הן קשורות למקרה שנרדמת לי הרגל בכל מיני מצבים בן היתק במנוחה ובנוסף קשה לי להתקבל למקומות עבודה בגלל בעיות הגב והפרופיל הנמוך. אמשח אם תתייחסי לפרסום שלי

מוטי

האם תבעת ומה היו התוצאות קרה לי אותו מקרה

ניר

מיותר לציין כמובן שהתגייסתי הייתי כשיר לכול,ללא שום בעיות בריאותיות ופיזיות והתגייסתי עם פרופיל 97 לקרבי

עו"ד תמר סיון

ניר שלום על פני הדברים יש מקום להגשת תביעה. אם התביעה תתקבל ויקבעו לך אחוזי נכות תקבל זכויות, כולל תשלום תגמול כספי, בהתאם לדרגת הנכות שתקבע לך. אם בעתיד יתברר שיש בעיות נוספות (כגון ההרדמות של הרגל שיתכן ונובעת מלחץ על העצב) תוכל לקבל נכות נוספת בהתאם. הנחיות להגשת תביעה תוכל למצוא באתר של משרדנו http://www.zslaw.co.il/default.asp?iID=GFJGHD

ניר

לשם תביעה לאיזה עורך דין מומלץ לפנות? שמתחמה ברפואה או בצבא? או בשנייהם איזה עורך דין מכיר יותר את השטח הזה? תודה על ההתייחסות

עו"ד תמר סיון

ניר שלום לדעתי, עדיף להעזר בעו"ד שמתמחה בנושא הטיפול - תביעות לפי חוק הנכים. עו"ד בעל השכלה רפואית אינו תחליף למומחה רפואי טוב, כשצריך חוו"ד. עדיף עו"ד המתמחה בתחום המשפטי (תביעות לפי חוק הנכים), שידע גם לפנות למומחה רפואי טוב אם יהיה צורך, על פני עו"ד שמתמחה ברפואה, אך אינו מנוסה ומיומן בתחום המשפטי הספציפי.

ה

s

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל