החלטה מקצין תגמולים
שלום תמר עברתי בדיקה רפואית בפברואר . לפני חודש קיבלתי תשובה בסמס אבל התקשרתי למוקד ולא הייתה עוד החלטה היום התקשרתי ואמרתי לטלפנית שאני מחכה המון זמן וביקשתי שיעברו לאתי הקצינה תגמולים פניה יכול להיות שלא הייתי סבלני כי אני מחכה המון זמן אז הקצינה קיבלה עצבים ונשלחה אלי תשובה שלילית כי אני מחכה המון שנים .עברתי בדיקה ראשונה וקיבלתי תשובה שלילית תוך מספר ימים ולא הגעתי מוכן לבדיקה שהייתה לפני 10 שנים אבל היום זה לוקח מעל 3 חודש לבדיקה ויש החלטה יכול להיות שאני יקבל את ההכרה הזמנה לוועדה עם החוות דעת שתישלח אלי בדואר
זה ההודעה שקיבלתי מאגף השיקום הודעה ממשה"בט שלום החלטה בבקשתך להכרת זכות נכה נשלחה אליך בדואר רשום השאלה שלי שלא חיכיתי בסבלנות 45 יום להחלטה של הקצינה תגמולים פשוט התקשרתי לאגף לראות מה קורה יכול לקרות מצב שהקצינה פעלה בהחלטה מעצבים וקיבלתי תשובה שלילית כי אני לא מחכה בסבלנות מה אני יעשה אני מחכה 10 שנים תמר שיכירו בי
דניאל שלום, עליך להמתין להחלטה. ההחלטות לא ניתנות בחופזה ומתוך "עצבים" אלא לפי ההמלצה שקצין התגמולים מקבל מהמומחה שלו.
הבנתי עכשיו אני רגוע כי פשוט אמר לי עורך דין מומחה בתחום שאם לא תיהיה סבלני תקבל דחייה אני סבלני כבר 10 שנים איבדתי את הסבלנות ובנוגע להחלטה האם כדי לערער שוב ?כי אם לא יכירו בי עכשיו אני כבר לא ידע מה לעשות כי באמתי עשיתי את הכל הצגתי את כל המסמכים הרפואיים עברתי בדיקה הצגתי עדויות אם לא יכירו בי אני כבר לא יודע מה לעשות כי חליתי בשירות..
שאלות נפוצות:
אלי כהן