לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לפי הדואר האלקטרוני {בבקשה}

השם האמיתי שלי הוא א.א. כל יום שעובר אני רוצה לעזוב את עולמנו.

מה אתם יודעים.. מבקש מכל אחת ואחד שיכולים לעזור. אנא ממכם, את ההודעה הזו שאתם קוראים עכשיו לא האמנתי שאכתוב. עברו להן 7 שנים. כן 7. בין כל אותם האנשים שזכו לאיתורים וללחיצות יד,,לא הייתי שם באותם המשרדים(או במקרה הנ"ל בטקס שנארך באולם).. התגייסתי ~פרופיל 97~ כל יום שעובר משתדל אני להחזיק את מוחי רגוע ולא לבצע קונספירציות. {אל תראו במילים אלו ,,איומים או השתחצות וכ'ו..} בקיצור ולעניין שחררו אותי מהשרות הצבאי לאחר 3 וחצי שנים.. בפרופיל 72..חח הממ עדיין לא יודע מה זה קשור הפרופיל הזה אך נמשיך הלאה. יש לי 2 פריצות דיסק, סינדרום פוסט-טראומטי, בריחת שתן וכ'ו... הייתי בלבנון (מלחמת לבנון השנייה) הייתי שם ו גם שם.....התגייסתי כפטריוט ואמרתי שאני מוכן למות תרתי משמע בשביל המדינה המשפחה החברים וכל אותם שלא יכולים להגן על עצמן. הייתי מעבר לקווי האויב בזמן ששמעתי בכריזות איך שמכריזים לציבור הרחב להיכנס למקלטים ...... כיום אני עדיין לא יודע איך שרדתי,, אך אני עדיין קיים. אף אחד לא עזר לי באמת. אני לא מוכר גם כנכה. אין לי אמצעים להילחם נגד המדינה ומשרד הביטחון. איך עוד יכול להישאר אצלי החשק לחיות או לדרוש משהו כשהמדינה בוגדת בך. אנא בבקשה אם עדיין קיים שם מישהו..אתם או אתן ... הנפש שלי מתה וחיה בעולם מקביל. אני שונא ושונא ושונא לא את האחרים אלא את עצמי על כך שהייתי נאיבי ושטוף מוח. חחחח ~~הלך חייל להילחם אך הוא המשיך ולא נעצר עד שכל חבריו לצוות פונו. ו מה מה הלאה.. הם הודיעו לי שאחד האנשים שהתגייס איתנו הלך לעולמו זיכרונו לברכה בבקשה. הבחור הלך לעולמו בזמן שהיה ב עזה ואני נמצא לי בלבנון..כבר אז הראש התמלא בדברים. וגם אמרו לי את החדשות הרעות לאחר זמן שהסתירו מאיתנו. כאן לא הסתיים אני, כן אני אבוד. תודה על השיתוף.~~

עו"ד תמר סיון

אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדנו ולתאם פגישה ונראה האם ניתן לסייע לך. 03-6813322

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל