האם יש לי סיכוי לקבל פיצויים כספיים מצה״ל
הי רציתי לשאול אם יש לי סיכוי בתביעה נגד הרפואה בצהל שבזבזו לי זמן, כסף, גרמו לעוגמת נפש ולסבל פיזי רב ? ביום ראשון ה26.01 אני צריכה לעבור ניתוח לכריתת ציסטה שלוחצת לי על עצב ברגל, אני חיילת לקראת שחרור ב20.03 כבר אשוחרר הניתוח הוא על חשבון הצבא אבל הבעיה היא שכבר באמצע הטירונות התלוננתי על הכאב ברגל שאז לא ידעו מה יש לי, בקושי התייחסו והפטור היחיד שנתנו לי הוא פטור מליישר את הברך בהקשבים.. מאז בשירות הסדיר כל הזמן יצאתי להפניות בכל רחבי הארץ כשלכולם היה ברור שרק בדיקה אחת תגלה מה יש לי, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות, עברתי סבל שלא יתואר מכל ההליכות שב האלו מכל הזגזוגים מרופא לרופא בזבזתי מלא כסף על אוכל בזמן כל ההפניות האלו, יש לי תיעוד של כמעט כל ההפניות האלו, וזה יותר מידי, בסופו של דבר אחרי שכל זה עלה בתוהו קיבלתי את הבדיקה המיוחלת( אמ.אר.אי) שכזכור מההתחלה ביקשתי שיתנו ובגלל שהצבא זה הצבא לא נתנו וגררו את הסבל הזה שלי במשך כמעט שנתיים, כאבים בלתי אפשריים הליכות מיותרות ובזבוז זמן וכסף, הרופא שבדק את הממצעים של האמ אר איי אמר שמדובר בציסטה (שק נוזלים) שנגרם כנראה במהלך אימון בטירונות (03) ובגלל שלא טופל אז צריך ניתוח היום.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לזכות בתביעה כזאת ולומר לי מה העלויות הכרוכות בזה?
אשמח לדבר איתך בנושא זה טלפונית בפלאפון 050-3906800
שאלות נפוצות:
אלי כהן