רישומי פרוטוקול
שלום הייתי בוועדה מחוזית לצורך תביעתי להמרת נכות אורטופדית עליה אני מוכרת ב 10 % על פגיעה בכף הרגל הויו עמי מסמכים רפואיים שונים הרלבנטיים לנכות שלי. כשנכנסתי לוועדה הופתעתי לראות שבין חברי הוועדה יושב אורטופד שטיפל בי לפני כשנהו בכף הרגל ובבשוק. הצגתילו את האבחנה שלו המוגדרת תחת הנושא "ממצאים" שמציינת "הגבלה " וכמובן היה ביננו די שיח כשהוא טוען שהמסמך אינו רלונטילתביעה שלי -יש לי כמובן מסמכים של רופא הנ"ל שלא היו עמי במעמד זה שכן רלוונטין\ם לתביעה הוועדה דחתה את תביעתי להחמרה ולהפתעתי לא נכתב בפרוטוקול שום מילה על הדו שיח ביני לבין הרופא -מה שנראה בעיניי כמהותי ביותר שאלתי היא האם קיים פגם ניהולי בכך שהפרוטוקול לא כלל את הערתי זו ? תודה הוועדה
דנה שלום רישום לא מדויק של הפרוטוקול מהווה פגם. עם זאת, הנבדק מתבקש לחתום על הפרוטוקול לאחר שעיין במה שנכתב, והדרך הנכונה היא להעיר על החסר כבר בשלב זה ולא לחתום. לאחר החתימה קשה יותר לטעון שהרישום לא משקף את הדיון. מעבר לכך קיים פגם חמור נוסף בהליך - חבר הועדה שטיפל בך כרופא, שלא במסגרת הועדות היה צריך לפסול עצמו, או לפחות לציין בפניך כי זכותך שלא להבדק על ידו. מאחר ומדובר בועדה מחוזית את יכולה לערער לועדה רפואית עליונה, אך הייתי מציעה לך לפנות במקביל ליו"ר הועדות ולבקש פסילה של הועדה ודיון מחודש בענינך בועדה מחוזית בהרכב אחר.
שאלות נפוצות:
אלי כהן