לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אנונימי

בלט דיסק

שלום תמר.. אני חייל עובד או יותר נכון עבד במחסן בצבא..קיבלתי את הבלט דיסק שהצבא אומר בכלל שיש לי פריצת דיסק ואני לא כזה בטוח מהמחסן על ידי זה שהרמתי דברים כבדים וכמובן בפיקוד של המפקדים..להרים לבד כן כן. אני עם זה כבר 10 חודשים ולא עשו איתי כלום עד היום פשוט שום דבר..יש לי L1-S5..כואב לי ברגל שמאל ויש לי אישורים שעברתי ניתוח להרגיע את הכאב במרפאת כאב שבתל השומר..ודרך אגב עדיין הכריחו אותי להרים..והרופא לא עשה כלום למרות שאמרתי לו שכואב לי..הרופא אפילו לא הוריד לי פרופיל ל-45..רק היום הודיעו לי שחבל שלא הגעתי מלפני שנה שב-CT ראו שיש לי פריצת דיסק..היא אמרה לי הקצינת מיון שהייתי מקבל על המקום והרופא היה חייב לשלוח אותי מיד לוועדה רפואית כמובן שהוא לא שלח אותי עד היום..היום הייתי סוף סוף אחרי שנה אפילו ולא עשרה חודשים..אני מאוד כועס על הצבא על הדרך בה הפקירו אותי. ואני יודע שהצבא לא יעזור לי בכלום האזרחות....יש לי את כל ההוכחות כולל דיסק+דף פירוט של רופא מומחה שיש לי פריצת דיסק למרות שאני חושב שיש לי בלט...עדיין כואב לי מאוד אני לא יכול לישון והרגל שלי נרדמת הרבה פעמים ואם לא נרדמת אז כואבת מאוד.רגל שמאל..רציתי לדעת אם יש מקום לתביעה של הצבא? והורידו לי ל45 ואני מוכר מהיום.. תודה רבה.

עו"ד תמר סיון

על פני הדברים יש מקום להגשת תביעה לפי חוק הנכים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל