תביעת משרד הביטחון
הנני חייל מילואים ,שירתתי במבצע האחרון בצוק איתן ,היינו 27 יום רצוף , היינו בסגעיה וכן גם דרומית לעזה במהלך הלחימה היינו יוצאים להיתחמש יש לציין שהתחמושת שלנו די כבדה אם זה טילי ריצוף ששוקלים המון ומוקשי נ"ט וכן המון חבלה ... במהלך ההיתחמשות הפיעו לי כאבי גב אך לא התייחסתי לזה וגם לא רציתי לבקש רופא שכן אנשים נהרגים כמה ממטרים מימך וזה היה ניראה לי די טיפשי ללכת לבקש רופא על כאבי גב , כיום אני הישתחררתי מהמילואים נכון להיום אני סובל מכאבי גב ולפעמים גם כאבי צואר יש לציין שלפעמים אני לא יכול לישון בלילה מרוב כאבים , רציתי לדעת מה הסיכוים ליזכות בתביעה נגד מישרד הביטחון .. נכון לעכשיו הלכתי לצילומים וכן הפנייה לאורטופד הכול דיי בחיתולים ..
רז שלום, על פני הדברים יש מקום לתביעה. במקביל עליך להמשיך בברור הרפואי.
רק תיקח בחשבון שאם התלוננת בשנים האחרונות בקופת חולים על כאבי גב וראית רופא וקיבלת טיפול או צילום הבחנה וכדומה ויש תיעוד אז ממש לא כדאי לך להיכנס עם משרד הביטחון לתביעה כי בסוף אתה תשלם להם :
רז שלום תנסה לא למהר לתבוע את משהבט . ותיהיה מרוכז בטיפולים . כי גב וצוואר זה דבר לא פשוט . עכשיו לנושא התביעה כפי שאמר לך גל . עלייך לעשות ברור רפואי מה היה לך לפני המבצע . האם היו לך בעיות גב או צוואר מידות . עם כן אתה תצטרך להפריד בין הבעיה לפני ואחרי . יכול להיות שאתה בהחמרת מצב בגלל המבצע אז על תוותר על כלום . שנה טובה
שאלות נפוצות:
אלי כהן