לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אברהם

ביטוח בית

נכבדי יש לי ביטוח מבנה, דירה 108 מטר , ונאמר לי בביטוח לעשות לפי 406,000שח, היה קצר הדירה נשרפה, היה שמאי מהחברה המבטחת, ומהנדס שהוציא ספר חומרים, לפי זה קובעים מה לעשות, השמאי הביא 3 קבוצות שנתנו הצעת מחיר קבעו בערך 380,000 שח נזק, השמאי אמר שזה יקר, מאחר ואי כל הבית היה ניזוק הייתי מקבל את מלוא הסכום, מאחר שהנזק חלקי מגיע לי רק תיקון נזק של עד 250,000 שח, השאלה אם זה נכון .?,ומה עושים, האם זה מתפקידי להביא בעלי מקצוע, שיביאו למחיר הנכון,תודה אברהם

אמיר שושני

אברהם שלום, הם מטעים אותך ואתה צודק כשאתה מתמרמר. פרמיית הביטוח ושווי הבית נקבעו על סמך שמאי של הביטוח שהעריך את השווי הבית מטעם חברת הביטוח. הדרך היחידה לשלם פחות היא לטעון לתת ביטוח, אבל אם השמאי של הביטוח העריך את שווי הבית, הם לא יכולים לטעון לתת ביטוח, אלא אם הם הציעו לך לשלוח שמאי ואתה לא הסכמת. היה לי מקרה כזה השנה, ואחרי ששלחתי להם טיוטת תביעה ייצוגית, הם שילמו את מלוא הסכום. אל תסכים לקבל סכום מופחת, אלא אם יש לך אדם שישקם את הנזק במחיר המופחת. אם אין - תגיד להם שאתה לא רוצה כסף אלא שישלחו הם את אנשי המקצוע וישלמו להם ישירות את כל מה שהם יבקשו. רק תוודא שאנשי המקצוע לא מורחים אותך אלא מבצעים את כל התיקון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ביטוח ותביעות רכוש