לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
קארפ לודמילה

ביטוח נזקי צנרת

שלום רב! פניתי לחברה שחר נזכי צנרת בגלל בעייה בחדר האמבטיה בתחילת יולי 2013 בעקבות ביטוח שיש לי כבר 20 שנה בחברת הביטוח בפעם הראשונה בתאריל 22.07.2013 הגיע נציג של החברה ותיקן את הבעיה באינסטליציה ושבר את הקיר הפנימי בחדר האמבטיה בעוד שבוע הגיע אוד נציג עם הפיקוח ן קבע המשך של עבודה - בניית הקיר ושיפוצים. מאז כבר חודשיים אני מקבלת רק את השיחות הטלפוניות וכל מיני סיפורים למה בעל מקצוע לא יכול לבוא ב-08/08 יגיע בחור בשם יוסי ,תיקן את הקיר וסגר את הברז במכונת הכביסה אבל עדיין השיפוצים לא נגמרו ואינני יכולה לשמש במכונת כביסה ובמקלחת מבטיחים לי כל יום שבעל המקצוע יבוא - ואחר כן שוב מעבירים את מועד הפגישתו ליום אחר מה אני יכולה לעשות? בכבוד רב לודמילה

אמיר שושני

היי לודמילה. בדרך כלל, חברת התיקונים אינה חברת הביטווח, והדרך ללחוץ עליה היא דרך הביטוח. אני הייתי פונה לביטוח, ואומר שני דברים: 1. כיון שאיני יכול לכבס אני דורש כסף עבור כביסה, וכיון שאיני יכול להתקלח אני עובר לגור במלון על חשבונם. 2. אומר להם שאם התיקון לא יסתיים תוך יומיים אני אביא בעלי מקצוע היקרים בשוק ואתבע אותם על הכסף. אחרי שיחה או מכתב כאלה, סביר להניח שהם ירוצו לתקן את מה שצריך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ביטוח ותביעות רכוש