מבקשת את דעת המומחים - לגבי ביטוח צד ג' לדירה
שלום רב, ראשית, אני מאד מבקשת עצה מאנשים שהם מומחים בתחום - בלבד. (עם השאר - סליחה). שנית, אני מבקשת לדעת את משמעות ביטוח צד ג' לדירה . עד היום, ידעתי שביטוח צד ג' נועד למקרים שבהם אורח חלילה נפצע בתוך שטח הדירה שלי...ו/או למקרים שחלילה נזילה מתוך הדירה שלי חדרה לביתו של השכן (תקנו אותי אם אני טועה). לאחרונה, בגלל נזקים שנגרמו לבניין שבו אני מתגוררת, כתוצאה מנזילות בדירות של כמה שכנים (למשל, נזק למעלית) - וועד הבית דורש שכל שכן יצטייד בביטוח צד ג'. השאלה שלי: 1. האם, במידה ואעשה ביטוח צד ג', הביטוח בכלל תופס גם לגביי נזקים מתוך הדירה לשאר הבניין? (או, שביטוח צד ג' מוגבל רק לאיזור ספציפי כמו דירה סמוכה)? כמובן, שאשמח לקבל גם מידע כללי על ביצוע ביטוח צד ג' 2. האם וועד בית יכול לחייב דייר לבצע ביטוח כזה? 3. אשמח לשמוע כל המלצה אחרת בתחום הרבה תודה מראש
שלום, 1. כן 2. לא 3. ההמלצה הכי חשובה שאני יכול לתת לך היא, שאם את פונה לפורום אותו אני מנהל, לא תעליבי אותיבאמירה כמו זו שכתבת בתחילת שאלתך.
עו"ד אמיר שושני, מכיוון שמדובר בפורום - הרי שכל אחד (כמוני) - יכול להשיב לשאלות. הלא כן?? אדרבא! כשביקשתי לקבל תשובה מדעת המומחים - התכוונתי שאתה תשיב ולא מישהו אחר (שאינו מומחה בתחום). אז - מה היה מעליב בדבריי???