לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אודליה

אובדן כושר עבודה שאלה שנייה

שלום רב אני מבוטחת בפניקס לפני 3 חודשים הגשתי תביעה לאובדן כושר עבודה ותביעת פנסיית נכות. מחלקת פנסייה אישרה את תביעתי וקבעה לי 75% מהשכר. כשפניתי לשירות הלקוחות של הפניקס הם אמרו שבנוסף לכך בוטחתי בביטוח בריאות שקובע לי פיצוי בסכום חודשי של 2986 ש"ח אם יקבע לי אובדן כושר עבודה. במשך 3 חודשים התנהלתי מולם עד שאישרו את תביעתי לאובדן כושר עבודה פתאום הגיעה לה שיחת טלפון מסוכנת הביטוח שלי שאמרה שלא ניתן לקבל יותר מ 75% מהשכר וזאת למרות הדוחות שמציינים את הסכום הכולל שעלי לקבל (75% + 2986 ש"ח ) כששאלתי למה כתוב בדוח ולמה נציגי 2 החברות (הפניקס וסוכן הביטוח) אומרים את מה שכתוב בדוח היא אמרה שהדוח טועה, הנציגים טועים ושאני צריכה לשמוח שבכלל אושר לי. מה קורה במצב כזה שהדוחות של חברת הביטוח והדוחות של סוכני הביטוח אומרים א ואז הם מבקשים להתעלם מזה. בשיחה מוקלטת עם נציגה בכירה היא אמרה שביטחו אותי בכיסוי מיוחד שאקבל יותר במקרה של אובדן כושר עבודה. מה עלי לעשות? המון תודה ויום נעים

אמיר שושני

שלום אודליה התשובה, שוב , נמאת בפוליסה. כפי שאת מתארת את זה, נשמע לי כאילו הסוכנת שלך טועה. בכל מקרה, לא היא קובעת אלא את צריכה לראות מה משולם לך ואם לא תקבלי את מה שאת חושבת שמגיע לך, אז תבדקי את הפוליסה ותראי מה באמת מגיע לך. ביטוח אבדן כושר עבודה אכן מכסה עד 75% מההשכרות בפועל, אולם את מתארת לכאורה ביטוח נוסף, אחר, ולכן נראה לי, ואני לא כיול להיות בטוח בלי לראות את הפוליסה בפועל, שמגיע לך הסכום של שתי הפוליסות גם יחד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ביטוח ותביעות רכוש