תביעת פוליסת נסיעות לחו"ל - מימון הנסיעה
מר שושני,שלום רב! ושוב תודה גדולה לך על יעוץ!!! בפוליסת ביטוח נסיעות לחו"ל שרכשתי (לי ולאישתי) כתוב שגבולות ההסכם בגין ביטול הנסיעה הן 5000$ לכל אדם מבוטח לכל נסיעה. אני זה שרכשתי בכרטיס אשראי אישי שלי את הכל: - פוליסת ביטוח לי ולאישתי (ואני גם מופיע כמבוטח ראשי), - כרטיסי טיסה לי ולאשתי - חדר במלון בחו"ל הנסיעה התבטלה עקב המחלה של שנינו לפני הטיסה. הגשתי את כל המסמכים הדרושים לחברת הביטוח לצורך החזר ההוצאות שהיו לי עקב הנסיעה המתוכננת, על סך 8500 ש"ח. השאלה היא: האם אני זכאי להחזר של מלוא הסכום שהוצאתי מכיסי (8500 ש"ח, שזה ~2380$) אם הפוליסה אומרת שגבול הכיסוי של הפוליסה עקב ביטול נסיעה הוא 5000$? או שלמרות שאני זה ששילם על הכל, חברת הביטוח רשאית לחלק את הסכום לחצי, ביני לבין אשתי ולהחזיר לי רק חצי? יש לי הוכחות שתשלום עבור הכרטיסי טיסה, מלון, וביטוח בוצעו בכרטי אשראי על שמי. אני מודה לך על תשובתך מראש!
לפי מה שאתה כותב, אתה שילמת מכיסך על הנסיעה של שניכם. ועל המלון של שניכם. התשובה איפוא ברורה. הם צריכים לשלם הכל
מר שושני, שלום רב! אני מאוד מודה לך על תגובתך ואני מאחל לך בריאות וכל טוב! המשך יום נעים! בכבוד רב, רמי