נזק לקטנוע
שלום, יש לי קטנוע ואני חונה אותו בבית שליד כי לי אין חניה מתחת לבית ובעצם כל האופנועים של השכונה חונים שם את האופנועים שלהם מה שקרה הוא שהייתי בצימר ולא הייתי בבית ומישהו מהשכנים נפטר ועשו שם שבעה ובלי להודיע לי אישית פשוט לקחו והרימו לי את האופנוע ושמו לי אותו בצד כנראה שהאופנוע הורם בצורה לא טובה וגם נפל כי יש עליו חבלות מצד ימין וכרגע הוא לא עובד ניסיתי ליצור קשר עם המשפחה אך אלא מתנערים מאחריות למרות שהקלטתי אותם והם אמרו שהם הזיזו אותו ואם נגרם נזק כלשהו הם גם ישלמו עליו וכעת השכנה התקשרה אליי ואיימה עליי שהיא תגיש תלונה במשטרה רק שאני לא יודע על מה כי אני יצאתי בסדר,רציתי לדעת אם כדאי ללכת למשטרה על זה שנגרם נזק לרכוש או שכדאי לקחת עורך דין שיפתור לי את הבעיה
שלום שגיא, אני הייתי מוותר על המשטרה, כי העניין לא נראה פלילי, והם לא יתעסקו בזה. אם הנזק הוא לא גדול, לא הייתי לוקח עורך דין כי הוא יעלה יותר. אני הייתי לוקח את האופנוע למוסך, ואם המוסכניק אומר לי שהנזק הוא גדול, הייתי מביא שמאי שיתעד את הנזקים, לפני שמתחילים את התיקון, ואז מגיש נגדם תביאה, תוך שימוש בהקלטה. הכל כמובן בהנחה שבהקלטה הם מודים שהם הזיזו לך את האופנוע מהמקום. בהצלחה