בדיקת זכאות לפיצוי במסגרת ביטוח תאונות אישיות
שלום ברשותי ביטוח "תאונות אישיות" ב-AIG שכולל גם פיצוי בגין נכות חלקית צמיתה עקב תאונה. לפני שנתיים שברתי את המרפק עכב נפילה בפעילות ספורטיבית פרטית. עברתי טיפולי פיזיוטרפיה. הנזק עד היום הוא חוסר יכולת לישר את המרפק במלואו וכן מדי פעם כאבים בעת פעילות ספורטיבית או מאמץ ( סחיבת משקל , תנועה לא טובה) שאלותיי הן : האם הנזק שתארתי יכול להחשב נכות חלקית צמיתה? אם כן, מי צריך לקבוע את הנכות? האם ניתן לקבל פיצוי גם אם הנכות נקבעת למעלה משנתיים לאחר המקרה ( אציין שלמעשה פניתי לחברת הביטוח מיד אחרי המקרה, טלפונית לברור כללי) תודה
שלום עידן, לפי מה שאתה מתאר, נותרה לך נכות חלקית צמיתה. בפוליסה צריכה להיות מותווית הדרך לקביעת הנכות. לעיתים היא נעשית על ידי מומחה של חברת הביטוח, לפעמים על ידי הביטוח הלאומי, ולעיתים אתה פונה למומחה שלך. הכל לפי מה שכתוב. על פי החוק, תקופת ההתיישנות היא שלוש שנים מיום קרות מקרה הביטוח, כלומר, מיום הפציעה. לכן, אתה יכול לפנות אליהם ולקבל פיצוי, אם אתה זכאי לכך על פי הפוליסה. רק שים לב - ההתיישנות נעצרת רק בהגשת תביעה. לא בפנייה לביטוח, ולכן כדאי לך להתחיל להזדרז. קח עורך דין וצא לדרך.
היי שלום שברתי את המרפק לפני שבועיים והגשתי טביעה לביטוח הראל ויש לי פוליסה של תאונות אישיות רציתי לדעת מה הסכום שאני צריך לקבל בערך ואני גם לא יכול לישיר את היד עד הסוף ולא יכול להרים כבד