לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נעמי

פוליסה שנעשתה ללא הסכמה

בדוחות של סוף השנה גיליתי להפתעתי שביוני שנה שעברה נעשו עבורי שתי פוליסות של ביטוח תאונות אישיות כולל אבחון מהיר של מחלות. מיד יצרתי קשר עם הסוכן (יש לי אצלו פוליסות חיים ומשכנתא) ואמרתי לו שמעולם לא ביקשתי שיעשו עבורי את הפוליסות האלו. לא רק זאת, גם כשהתקשרו אלי כל מיני אנשי מכירות תמיד דחיתי אותם. בנוסף, הוא עשה עבורי 2 פוליסות זהות וחוייבתי עבור שתיהן. נכון לעכשיו, הוא ביטל את שתי הפוליסות. חברת הביטוח החזירה לי כסף רק עבור אחת, היא טוענת שעבור הזמן שהייתי מבוטחת היא לא יכולה להחזיר. ביקשתי שיביא לי הקלטה או הוכחה שעשיתי את הביטוח אך הוא לא השיג. בנוסף, בתקופה ההיא בדיוק גילו אצלי סרטן, אם הייתי יודעת שיש לי פוליסה של אבחון מהיר הייתי משתמשת בה, אך מעולם לא ידעתי עליה. מה אני יכולה לעשות כדי לקבל את כספי חזרה?

אמיר שושני

את יכולה לתבוע אותם ולדרוש מהם להחזיר לך את הכסף של הפרמיות שהם גבו. את יכולה לתבוע אותם ולדרוש מהם את דמי הביטוח בגין גילוי מחלה קשה. הכיוון שלך נכון. הדרך - ככל הנראה לא תצליח לך בלי תביעה.

נעמי

האם לתבוע את חברת הביטוח או את הסוכן? לכאורה הסוכן הוא זה שעשה את הביטוח ללא רצוני.

אמיר שושני

את שניהם. אבל אני מציע לך לקבל ייעוץ פרטני ולא דרך הפורום . צריך להיזהר עם התביעה הזו במידה שחלית

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ביטוח ותביעות רכוש