לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דודו

כפיפות

בדף תנאי העסקה שלי נקבע שאני כפוף למנהל האגף. לאחר מספר חודשי עבודה, מנהל האגף ביקש ממני שאסכים שאחד המהנדסים הכפופים לו, בתחום עיסוקי, יהיה הממונה הישיר שלי כדי לאפשר לקדם אותו. לאחר מחשבה ולאחר שמנהל האגף הבהיר לי שסיכוויי להתקדם בארגון נמוכים, הסכמתי לבקשתו והעברתי לו מכתב שבו אני מקבל את בקשתו בהסתייגות שאין לראות בכך סידור קבוע. מאז עברו כמה שנים. לאחרונה התקבל לעבודה מהנדס נוסף לאגף ולתחום הספציפי, ומנהל האגף כבר הודיע לי בע"פ שהמהנדס שאליו אני כפוף יקודם בקרוב וישמש כמ"מ מנהל אגף לתחום הספציפי ובכוונתו להכפיף אותי למהנדס החדש, שימלא את תפקידו של המהנדס הנוכחי. האם מנהל האגף רשאי לעשות כך ללא הסכמתי ואישורי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורית רוזן אור

למעביד קיימת פררוגטיבה ניהולית המקנה לו את הזכות לנהל עסקו כראות עיניו בימ"ש הגן על זכותו של מעביד לערוך שינויים הדרושים לתפעול שוטף ותקין וראה את העובד כמסכים לביצוע השינויים עם כריתת חוזה עבודה ובהעדר תנייה חוזית בו הקובעת אחרת.

דודו

כפי שכתבתי, בחוזה רשום שאני כפןף למנהל האגף. הסכמתי לשינוי ניתנה בהסתייגות. מה הדין למקרה ספציפי זה ? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורית רוזן אור

הסכמתך לשינוי הארגוני של מנהל האגף מלפני שנים עדיין שרירה וקיימת כל עוד לא הוסכם ונחתם ביניכם אחרת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משאבי אנוש ושכר