מקדמות / מפרעות על חשבון משכורת
מעביד נוכחי איפשר בקשות של מפרעה על חשבון משכורת הבאה או אלו שצמודות לה במקרה שלי ממש אירועים אלו חזרו על עצמם מספר פעמים, והלכה למעשה המעביד בעצם נתן מפרעה. בבקשתי האחרונה למפרעה התנהל המעביד כך. (הכל עם סימוכין בכתב) בקשתי מפרעה מכוח אדם הבקשה הועברה למנהל היחידה אליה אני משתייך שאישר אותה כוח אדם העביר את הבקשה המאושרת לכספים ובקש אישור ביצוע לאחר שיועבר הכסף לחשבון בנק בו אני מקבל את השכר כאשר הסתמן עיכוב ולשאלתי מה קורה החזירו לי מכוח אדם תשובה כי חשב החברה דחה את הבקשה (למרות שהוא לא מנהל ישיר שלי והמנהל היחידה שלי אישר אותה) והם בעצמם לא סגורים על מה קרה אך בודקים. לאחר פרק זמן הזחירו לי תשוב כי החברה שינתה מדיניות ולא תאפשר יות רמפרעות וכי זאת החלטת הנהלה. יש לציין כי מנהל היחידה שלי הוא חבר הנהלה וכי תמוה מאד שאם כוח אדם מודיעים כי יש כזו החלטת הנהלה , איךזה שהוא לא מודע לה? מה שמעיד על חשש לאי אמירת אמת. כמו כן יש לציין כי המעביד לא שיקף את החלטתו זו שנוגעת לרווחת העובדים ואופן התנהלותם באופן שיאפשר לעובדים להתארגן נכון מדובר בארגון גדול מאד עם כל הכלים והאמצעים לדלוור מידע כזה האם בכך המעביד עובד על חוק / תקנה / מחוייבות / אתיקה כלשהי האם הוא חייב לתת מפרעה האם עצם נתינה בעבר ואי הסדרה של הנושא מול העובדים לעתיד ואו מנקודת זמן - דינה הרעת תנאי עבודה מה ניתןלעשות במקרה זה
העובדות המוצגות בשאלתך מחייבות מענה משפטי פרטני