הפרת תנאים הבטחות+אי מתן בונוס
שלום רב בני עבד בחברה פיננסית במשך שלוש שנים וחצי היה איש מכירות קיבל בסיס +בונוס על מכירות כל חודש למשכורת שלו והגיע למשכורות של 8000 -9000 אלף בחודש לאחר שנה וחצי הגיע מנהל חדש והחליט שהוא לוקח אותו להיות מנהל המכירות שלו הבטיח לו משכורת של 10000 שח הדפיס לו כרטיס ביקור של מנהל מחלקה והבטיח שכל תנאי הפנסיה ישתפרו ועוד ועוד בני הסכים ואמר לו כי הוא מקבל בונוס על היותו איש מכירות לכן הוא חייב לעלות לו את השכר כי לא יתכן שמנהל ירוויח פחות מהעובד שלו וביקש לחדש חוזה ולרשום את הכל הובטח לו שהכל יטופל והשכר שלו ירד ל6000 ש"ח וכלום לא קרה במשך שנה שלמה הוא ביקש הם הבטיחו וכל הזמן אמרו מטפלים בזה דואגים לזה וכלום לא קרה בנתיים הוא עבד 12 שעות ביום נסע לפגישות על חשבונו כולל רכב פרטי שלו לא קיבל דלק ועוד אחרי שנה פיטרו את המנהל הזה ביטלו את התפקיד של הבן שלי והחזירו אותו למחלקה של המכירות אבל לא החזירו אותו לאיש מכירות השאירו אותו כלבו הוא לא קיבל שום זכות של הטבה הבן שלי בעל תואר 1 ולומד לתואר שני ביקש העברה לתפקיד אחר כדי שימצא את הידע שלו ואת מה שהוא לומד הוא לא היה מעוניין להישאר כולבויינק רצה להתקדם גם מבחינת שכר הרי הוא הפסיד מכל מהלך החברה זרקו אותו ולא פיצו אותו בכלום גם שכל עובדי החברה קיבלו בונוסים הוא לא קיבל כלום בימים אלו הוא ביקש להגיע להסכמה שיפוטר הבוס הישיר שלו הסכים הוא מקבל משכורת עד חודש 4/12 ועכשיו הוא דורש את חלקו בחלוקת בונוס שמחלקים לכולם הרי עד לפני כמה ימים הוא גם עבד שם והוא מרגיש מרומה המנכל לא רוצה לתת לו בונוס והחל להקניט אותו האם מגיע לו בכלל האם יש אפשרות לתבוע לאור השתלשלות העיניינים את כל מה שמגיע לו עקב הרעת תנאים מגיע לו הרבה סכומים שהובטחו עקב רשלנות של החברה מדוע לא חידשו חוזה ואיפה הבונוסים הרי הוא עד היום חלק מהחברה . הנייד שלי 0523336466 תודה רבה
שאלה זו ארוכה ומסובכת. הפורום נועד לשאלות פשוטות והכוונה אם צריך לייעוץ עו"ד. אני מציעה לבנך להתייעץ עם עו"ד ולהביא בפניו את התמונה במלואה, אזי יוכל לקבל ייעוץ ראוי.