לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מתן

שאלה בנושה של ביישו מהחברה באה אני עובד

שלום אני עובד בחברת תקשורת בתור נציג שירות לקוחות . עכשיו אצלינו בעבודה שומעים הקלטות שיחה למען ביקורת. שאלה לי העם מותר למנהל המוקד להשמיע שיחה שלא היתה טובה והיא שלי לאחר שאמרתי לו שהוא מבייש אותי . וכמובן לאחר מכן הוא עשה את זה שוב בתדריך הבא. לאחר שאמרתי לו בהוגעה מפורטת שזה מבייש אותי הוא המשיך להציג את זה. ולא התיחס אליי. עכשיו אני יודע שחתמתי על זה שיכולו להאזין לי לשיחות ביקורת ושישמעו הקלטות שיחה שלי . האם עם חתמתי על דבר כזה זה מאפשר להם להמשיך את הדבר הזה למרות שאני ביקשתי מהם להפסיק עם זה כי זה מבייש אותי כי אני נציג שהרבה זמן במוקד והקול שלי מוכר להרבה נציגים וותיקים וגם חדים ובמסדרונות שלהעבודה כולם אמרו לי איזה פאדיחות הם לא היו צריכים להשתמש בהקלטה הזאתי וכמובן צחקו עליי על כמה פראייר אני שנתתי לנם להשתמש בזה לללא ידיעתי כמובןץ עם ניתן לעשות משהו עם זה למרות שאני חתום שהם רשאים לשמוע שיחות הקלטה לצורך בקרת האיכות . והם הציגו את זה מול כ הנציגים שיש אמלינו במוקד ובעוד מוקדים מסביב בתחום שלי. גם למרות שביקשתי לא בסמס ?

ענת רוזנר, עו"ד

לא המעסיק אסור לו לביישך ובטח שלא להלבין פניך ברבים, וגם לא לפגוע בכתבודך. אם מכתב ממך אינו משנה את המצב, פנה לעו"ד העוסק בלשון הרע שיסייע לך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משאבי אנוש ושכר