לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חגית שובלי

פגיעה ממעלית בבניין מגורים

המעלית בבנייין שלנו בשלושים שניות הראשונות בערך ניסגרת עפ החיישן משמע אם מישהו עומד היא ניפתחת חזרה אחרי 30 שניות היא ניסגרת לא משנה אם מישהו עומד, הבוקר היא ניסגרה לי על הפנים וניחתכה לי הגבה עשו לי זריקה ושלושה תפרים. יש לציין שהבניין הוא יחסית חדש וככה המעלית בנויה שזה מאוד מוזר כי גם שבן עומד היא פשוט ניסגרת . השאלה שלי אם אפשר לתבוע את הבניין או את חברת המעליות

עו"ד מאיר הילל-טבול

חגית שלום, ניתן לתבוע במקרה כזה את יצרן המעלית ו/או את בעלי הבתים בבניין מגורים. בברכה, מאיר הילל טבול, עו"ד משרד גונטמכר הילל-טבול

דניאל

בהמשך לשאלה שהוצגה, ככל שנוצר נזק גוף הקשור בסגירת דלת המעלית וחברת המעליות לא מגיבה למכתבים, האם להגיש תביעה לתביעות קטנות או לבימ"ש שלום? מהם הסעיפים פרט לכאב וסבל שניתן לתבוע עבורם?

דניאל

בהמשך לשאלה שהוצגה, ככל שנוצר נזק גוף הקשור בסגירת דלת המעלית וחברת המעליות לא מגיבה למכתבים, האם להגיש תביעה לתביעות קטנות או לבימ"ש שלום? מהם הסעיפים פרט לכאב וסבל שניתן לתבוע עבורם?

דניאל

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות