לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אנונימי

מחלת מקצוע

היי הצטרפתי למוקד טלפוני בחברה מסוימת ב 2008... במהלך העבודה שמתי לב לירידה בשמיעה בגלל האוזנייה מלווה בכאבים באוזן של האוזנייה וסחרחורות. החלטתי שלא לתבוע כי רציתי להישאר בעבודה מחשש שיפטרו אותי כי גם ככה קידמו אותי לתפקיד ללא אוזנייה. לאחר 3 שנים ומעלה התפטרתי מרצון ב2011 .... חזרתי לחברה ב2013 ויש לי החמרה במצב מאז שמיעה כאבים וסחרחורות שוב בגלל האוזנייה. יש אישורי מחלה רטרואקטיבי ועל הימים הנוכחיים בעבודה מאז שחזרתי, על סחרחורות. בדיקת שמיעה מ 2009 שאומר שזה מצב גבולי. הייתי גם אצל רופא תעסוקה לא מוצאת תיעוד במרפאת האם לגבי סיכום ביקור או טפסים בבית... שוב זה הוזנח כי קודמתי.... בימים האחרונים הייתי אצל אאג אמר אין סיבה שיהיה לך כאבים.. איך אין סיבה אני סובלת...!! ענה אני רופא אני מחליט מה כן ומה לא. הפנה אותי לבדיקת שמיעה נוספת מחשש להחמרה וירידה בשמיעה. בעבודה אומרים לי תביאי מרופא תעסוקה אישור בדחיפות... עכשיו עד שאראה רופא תעסוקה זה מלא זמן... בינתיים מה אני עושה ... אני רוצה להישאר בעבודה אין לי יכלל ימי מחלה לנצל. תפקיד אחר לא יודעת אם יסדרו לי בינתיים לפחות עד לאישור רופא תעסוקה... מי משלם על הימים הנל במידה ואין תחלופה בינתיים.... באתי אתמול למשמרת אמרו לי אם את יודעת שזה יפגע בך לכי הבייתה... הפסדתי שעות עבודה... מה קורה גם אם יש אישור רופא תעסוקה ואין תקן לתפקיד ללא אוזנייה. זה פיטורים??

אנונימי

לגבי הפעם האחרונה שהייתי אצל הרופא אף אוזן גרון זה שאמר שאין סיבה שיהיה לי כאב... אני רואה שבאבחנה הוא ציין שמידי פעם יש לי כאבים באוזן ימין מיזה מספר שנים למרות שהתלוננתי שכל יום שאני עובדת עם אוזנייה יש לי כאבים וזה מחמיר בעונת החורף... יש לי צפצופים באוזן רוב המשמרת ורשם שמידי פעם יש צפצופים במשך כמה שנים לא מבינה מה המניע לכך . רשם שבדיקת שמיעה שעשיתי ב 2009 תקינה התוצאה SRT-20DB(בכל אופן יש החמרה...) דבר נוסף שהדליק לי נורה אדומה הוא אמר שבדיקת השמיעה שלי תקינה ולקראת סיום הביקור אמר שהתוצאה לא מדוייקת והמכון הזה לא משהו והפנה אותי למכון יותר מסודר.... רק הוא שכחת לראות שהוא זה שהפנה אותי ב 2009 למכון הלא איכותי... מצחיק, לא? לגבי רופא תעסוקה ב 2009 התקשרתי למרפאה הוא נתן אישור של תוספת 5 דק' הפסקה על כל שעת עבודה וזהו. יש סיבה שהרופאים האלה ככ קשים.. מה בסך הכל אני מבקשת שמה שאני אומרת יתועד??

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה