לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ליאת

פרמיית א.כ.ע. במגדל מקפת

צורפתי לפנסיית מגדל מקפת ללא חיתום ע"י מקום העבודה הקודם שלי. לאחר שעזבתי, המשכתי לשלם ריסק זמני במשך כשנה, בעת היותי סטודנטית ))לא עבדתי(. במהלך הלימודים החריף מצב פריצות הדיסק שלי והצריך ניתוח. ביוני 2013 נותחתי. בספטמבר 2013 התחלתי לעבוד במ. החינוך והמשכתי את הקרן הפנסיונית הקודמת שלי. יש תיעוד רפואי על מצב הגב מנוב' 2012 אבל איני חושבת שהוצאתי ח. מחלה, בגלל שלא יכולתי להעדר מהלימודים. האם יש מקום לתבוע א.כ.ע רטרואקטיבי אם לא עבדתי באותה תקופה- תקופה של כ-8 חודשים סה"כ מהרגע שהתחילו בעיות הגב ועד לחזרתי למעגל העבודה? כעת אני נמצאת שוב בא.כ.ע שאושר ע"י מגדל מספט' 2014 ועד יוני 2015, כאשר עליי להביא חוו"ד רופא מטפל לגבי המשך ח. המחלה. משרד החינוך לא יחדש חוזה עימי מאחר ור. תעסוקתית קבעה לי אובדן כושר מלא. אין לי את הפוליסה עליה אני חתומה. איך אני משיגה העתק מהפוליסה? האם יכול להיות מצב שהביטוח לא יאשר את המשך א.כ.ע, למרות חוו"ד של ר. תעסוקתית ושל הרופאים המטפלים בי- אמורה לעבור ניתוח גב נוסף, אך בינתיים מנסה אלטרנטיבות אחרות. תודה

עו"ד אלדד אוחיון

ליאת שלום., קרן הפנסיה לא מחויבת לחוות דעת פרטית שהיא מקבלת מהעמית. ואולם, על הועדה הרפואית שמובאת בפניה חוות דעת לנמק היטב מדוע אינה מקבלת את הקביעות בחוות הדעת. התעלמות מכך ע"י הועדה, היא לבדה, מביאה לסיכויי הצלחה טובים כנגד הועדה בערר

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה