ונוס כהן

דחייה של אכע בשיעור 25% בדיוק

יש לי ביטוח אכע ממנו תבעתי עקב פציעה ,בהתחלה קבלתי 75% אחכ 50% ושירד כושר עבודתי לעבודה של 6 שעות וזה מתורגם ל 75% מתוך 8 חב ביטוח דחתה תביעה אכע בטענה מאחר ששיעור אי כושר שלי אינו עולה על 25% אבל ההגדרה של אי כושר בהגדרה "בשיעור שבין 25% - 75% לפחות מה קורה אם הוא באי כושר 25% בדיוק? האם מוצדק לדחות את התביעה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

על הירידה להיות הן בהיקף והן בשכר. בנוסף, מותנה בקביעה רפואית שהאי כושר עולה על - 25% . לגבי יתר הפרטים מדובר בשאלה פרטנית מאוד וממליץ לך להתייעץ עם עו"ד שעוסק בתחום.