יואב שיינגורטן

מנוי edreams ותשלום מיותר

שלום רב לפני שנתיים רכשתי כרטיס דרך e dreams בתנאים המשפטיים שהסכמתי עליהם מסתבר שחתמתי על מנוי פעם בשנה הם גובים כמה עשרות יורו עבורו,55 ו 70 בשנתיים האחרונות החלפתי כרטיס כעת האם אני כפוף לתביעה ?או דרישת תשלום עתידית הם לא מגיבים בשום מדיה ואני לא מצליח לבטל את המנוי כיצד ניתן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום רב, אני מציע לך שתודיע להם על ביטול המנוי ושאתה אוסר עליהם לחייב את כרטיס האשראי שלך, ובמקביל תודיע לחברת האשראי על ביטול ההרשאה של e-dreams לחייב את הכרטיס.