לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מורן

השפעת פרופיל 45 נפשי על שירות מילואים ולימודים אקדמיים

שלום, יש לי פרופיל 45 נפשי. האם פרופיל כזה פוסל אותי ממילואים? האם אתה ממליץ להעלות את הפרופיל לפרופיל הקודם שהיה לי לפני השחרור(64 רפואי)? מסתכלים מה היה הפרופיל כאשר משתחררים? האם זה משפיע על משהו? האם פרופיל 45 יכול למנוע ממני להתקבל ללימודי רוקחות? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

מורן שלום רב, ראשית - הגדרת הפרופיל בצה"ל היא מרכיב אחד מיני רבים לעניין שירות המילואים והצבתך בשירות מילואים (או אי הצבתך) נקבע מעת לעת בהתאם קריטריונים על ידי מערך כוח האדם בצה"ל. באם רצונך לבצע שירות מילואי אכן ניתן לפנות ולברר באופן פרטני אם אינך במילואים בגלל סיבה זו - אם זו הסיבה ורצונך לבצע שירות מילואים הרי שביכולתך לבקש ועדה רפואית שתבחן עניינך. עוד אפשרות פעולה היא באמצעות קצין מילואים צבאי ראשי - פנייה למוקד הפניות שם. באשר ללימודי רוקחות, אינני מכיר את התנאים לקבלה למקצוע ולעסוק בתחום זה וניתן לברר זאת מול מוסד הלימודים ו\או מול גוף מקצועי בתחום הרוקחות. אציין כי למיטב ידיעתי פרופיל 21 נפשי עלול לפסול מעיסוק במקצוע כאמור אך אינני יודע באשר ל-45 נפשי. לכן אמליץ לך לפנות למקום אחר שעשוי להיות מתאים יותר לשאלה זו. נוכח חג הפסח חל עיכוב בתגובתי, התנצלותי על כך. בהצלחה!

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני צבא