לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עדן

פניה למהו"ת או למפקד יחידת מעו"ז במקרה של אלימות נגד חיילת

לעו"ד שלום ראשית תודה על הפורום חשיבותו רבה - לרבים. נכנסתי לפורום ועברתי בין השרשורים וקראתי פניות אני חיילת כבר 10 חודשים-ושאלה אחת מסקרנת אותי. בשרשור למטה יש פניה של הורים מודאגים שהעלו מקרה של הכאה כלפי הבת שלהם, בתשובתך בין השאר אמרת להם שמניסיונך מתאים לפנות למהו"ת . - *כאמור, במהו"ת באמת שלא מסייעים לחיילים שנפגעו מהתנכלות ואלימות פיזית נפשית ומילולית קשה שאלתי למה, מה נופל בין הכיסאות,ומה גרם לך להזכיר האפשרות - האם היוהל"ן מפזרת מידע שגוי? *האם יכול להיות שאין עדיין גיבוש מלא של מדיניות והנחיות לסיוע ותמיכה במקרי אלימות קשים יותר או פחות - והבמה לא מנוצלת כנדרש? *עם או בלי קשר אני מבקשת לדעת האם מפקד יחידת מעו"ז מתאים יותר לפניה במקרה של אלימות ? בתודה מראש על התייחסותך המשך יום טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

עדן שלום רב, קודם כל אני שמח שמצאת עניין בפורום, לגבי הפנייה שאת שואלת עליה ולגביה הרי שמדובר בפנייה שבה הצעתי מספר מקומות אליהם ניתן לפנות במצב הדברים שתואר בפנייה. אינני סבור שהיוהל"ן מפזרת מידע שגוי, ולא הצלחתי להבין כיצד התרשמת ומהיכן התרשמת כך.. לגבי הליכי גיבוש המלצות ודרכי פעולה - יכול להיות שאכן הדבר לא קיים במתכונת האולטימטיבית והאוטופית אך ללא ספק יש לאן לפנות במקרים כאמור (גם נקח"ל מתערבים בסוגי מקרים כאלה ואחרים). אינני יודע להשיב לך לגבי שאלתך על מפקד יחידת מעו"ז - אינני מכיר את הפונקציה הזו באופן מספק בכדי להשיב לך. בהצלחה!

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני צבא