הגשת קבילה של מפקד על התעללות נפשית
שלום עו"ד עידן דביר. אני חיילת טובה, מעולם לא נשפטתי, עושה מעל מעבר לדעתי בתפקידי. העבודה שלי הינה פיזית- סייעת רופא שיניים, אני מגיעה הביתה עם כאבים בידיים וברגליים, בכל הגוף בשל העבודה הפיזית, אני כל היום עומדת על הרגליים ולא יושבת כי אין לי זמן לעשות את זה. העבודה היא בעמידה. אני מאובחנת עם שבר מאמץ ויש לי את כל המסמכים המעידים על כך. הגעתי היום בבוקר לבסיס עם כאבים מאוד חזקים וחוסר יכולת לדרוך על הרגל, אחד מן המפקדים שלי ביקש מאחת הבנות להתקשר שאבוא למשרד שלו, אמרתי לה שאני לא יכולה בגלל השבר מאמץ, היא אמרה לו את זה והוא אמר שבסדר. חצי שעה לאחר מכן הוא צעק עלי מול כל החיילות והמפקדים האחרים למה לא הגעתי למשרד שלו למרות שחזרתי ואמרתי שכואב לי ושאני לא יכולה לדרוך על הרגל. הוא מילא לי טופס תלונה. יש לציין שמדובר במשפט ראשון שלי. כמו כן יש לציין שכאשר הייתי הסייעת הקבועה שלו (כ-9 חודשים) הוא היה משחרר אותי להפסקה של רבע שעה וגם מקים אותי ממנה ולא נותן לי לאכול ולנוח כמו שצריך, אפילו זמן לשירותים לא היה לי. ידוע לי שזמן מטכלי להפסקה של חייל הוא לפחות חצי שעה. המפקד הזה מתעלל בי נפשית, מחפש אותי כל הזמן, יש לו תגובות לא צפויות ולא פעם ולא פעמיים איים עלי בטפסי תלונה כשהרגשתי לא טוב ולא הייתי מסוגלת לעבוד (בעיות רפואיות שקיימות ומאובחנות אצלי). האם לדעתך יש כאן עילה לקבילה? תודה רבה.
מורן שלום רב, מהדברים שהעלית אכן יש רקע סביר ועילות לקבילה של מפקדך. בהצלחה!
תודה רבה על המענה המהיר. התחלתי בתהליכי קבילה ערב טוב
בהצלחה!