איזה גורמים בחיל הרפואה מאשרים הפניית חייל לניתוח?
לעו"ד שלום איזה גורמים בצה"ל-חיל הרפואה מאשרים הפניית חיל לניתוח? מה צריך לעמוד לנגד עיניהם בבואם להחליט על הפניה לניתוח? אני לא מצליח להבין מה נופל בין הכסאות, שהרי יש המלצות מרופאים מומחים על הצורך בניתוח, ויתר על כן-נראה שהעיכוב בניתוח פוגע ופוגם במצבי הרפואי בריאותי ויש לכך ראיות גם ברשומה הרפואית / cpr. בתודה מראש בברכה
עודי שלום רב, גורמי הרפואה הצבאיים (קרפ"ר) הם אלה שמרכזים את כלל נושאי הרפואה בצבא לרבות הפנייה לניתוחים ולהליכים רפואיים אחרים. השיקולים להחליט על ניתוח הם שיקולים רפואיים. במידה ונגרם לך נזק או עניינך מתעכב יש לפנות לנקח"ל. בהצלחה!
לעו"ד שלום רב ברשותך. לומר "גורמי הרפואה הצבאיים (קרפ"ר)" זה לזרוק אותי בלב ים - וזה עוד טוב . *קרפ"ר זה גוף גדול מסורבל שעושה שרירים ורוח. *ויש את קרפ"ר / וסגנו והסגן של הסגן של הסגן של עוזר הש"ג משער 1447....באמת (?) *ויש רע"ן, וסרע"ן, ורמ"ד, וקרפ"ג וקרפ"ח..ועוד. לעו"ד הנכבד. יש באפשרותך להצביע ולתת לי שם, כתובת, דרכי התקשרות יותר מדויקים בבקשה תכוון נכון לא לכללי שבת שלום בברכה
עודי שלום, הכוונה פרטנית אוכל לעשות אם תפנה באופן פרטי למשרדי - אז אולי אוכל להבין מדבריך ולאחר בירור העניין מי הגורם הפרטני שבחלקתו נופל הטיפול בעניינך. אם תרצה - הינך מוזמן לפנות. בהצלחה!
לעו"ד הנכבד ברשותך. בהמשך לעצתך, אני בוחר להמשיך בהתמודדותי לבד ובכוחות עצמי מצאתי כתובת להיקשרות אוזן קשבת ומנגנון חזק ומשומן "לשכת פניות הציבור בלשכת הרמטכ"ל שווה ניסיון ונראה עדיף על "פניה פרטנית פרטית" יום טוב
עודי שלום, בהצלחה בטיפול בפנייתך, אם יסבו פניך ריקם - תוכל לפנות כאמור.