שחרור מהצבא מסיבות אישיות באמצעות עו"ד
שלום ,אני בכיתה י"ב בת 17 וחצי , קיבלתי פרופיל 64 . כבר כחודשיים אני מחפשת דרך לצאת מהצבא דרך עורך דין באינטרנט אני לא מוצאת כלום, ידיד שלי יצא דרך עורך דין , והרבה מהחברים אמרו לי שהם מכירים רבים שיצאו ע"י עו"ד. רק אף אחד לא נותן לי שום מידע על זה! אני קוראת כל יום באינטרנט איך להשתחרר מהצבא ומודאגת כל הזמן , מרגישה מאוד רע , והתחלתי לעבוד החודש מאוד קשה ולהעמיס על עצמי כמה שיותר לעבוד כל החופש הזה מהבוקר עד הלילה , להרוויח כסף לעורך דין שיוציא אותי מהצבא בגלל סיבות אישיות אני מאוד צריכה אותך לייעוץ ועזרה , מאוד קשה לי ואני מודאגת שאני סתם עובדת ,החבר שלי עכשיו לומד בחול אני מתכוונת להתחיל ללמוד בחול שנה הבאה , ההורים שלי מאוד תומכים בי ורוצים שאצא מהצבא כי הם חושבים שזה ממש רע לעשות צבא , אני רוצה להתייעץ איתך כי זה לא יוצא לי מהראש פשוט אני רוצה לדעת את התהליך , כל הזמן דאגות ובכי , אני לא מבינה למה זה כלכך קשה כל העניין הצבאי ? כואב כבר הראש שאין כוח לחיות! אני מקווה מאוד שאתה תוכל לעזור לי וליצור איתי קשר בהקדם האפשרי . מחכה לתשובה תודה רבה רבה זה מאוד חשוב לי :( !
ויקה שלום, אין דבר כזה "שחרור מהצבא דרך עו"ד" - יש אפשרות להסתייע בעורך דין על מנת לפנות לצבא ולקדם עניינך באופן יעיל יותר ופרטני באמצעות עורך דין אך השחרור הוא לא על סעיף "עו"ד" אלא לרוב בגין עניינים אחרים של קשיים מבית, מצב פיזי או נפשי וכו'. לפי פנייתך נראה לי שמצבך הנפשי מורכב כעת ואולי לפי הדברים שעולים בפנייה כדאי לך לשקול לפנות בבקשה מתאימה לצבא. אם תרצי סיוע - תוכלי לפנות למשרדי באופן פרטני. בהצלחה...
אני לא מצליח להיות במסגרת כול החיים שלי לא הייתי במסגרת נפשית לא מצליח להיות שם ממש לא כאילו לא מצליח אני בדיכאון שם אני כבר בטירונות 5 שלי ולא משחררים אותי
שלום דביר אני חייל שמשרת כבר בשרות סדיר שנה וחמישה חודשים ואני רוצה לצאת מהשריות מטעמי בריאות כמו גב וברכים האם זה אפשרי
אני בת 17.8 ובגיל 13 נשרתי מבית ספר עקב הטרדה מינית שעברתי בבית ספר ואז הייתה לי טראומה מבתי ספר ולכן נשרתי והתחיל אצלי דיכאון ופוסט טראומה ומצוקות ובעיות שינה והפרעות אכילה וכו.... הייתי בצו ראשון לפני שנה והקצין שם אמר לי שכל הטפסים שהבאתי לו הם יישנים ועוד הכל כתוב בהם ואיזה רופאה אחרת שם ראתה את הטפסים שלי והכל והיא אמרה איך הוא מוכן והסכים שתלכי לצו ראשון? בסוף לא עשיתי צו ראשון כי לא עשיתי ת.ז. אני בקושי יוצאת מהבית מרוב מצוקות ולאחרונה שוב שלחו לי פתקים יירוקים אבל יש לי מצוקות ואני חלשה אני שוקלת 35 ואני מטר 60. אני לא יודעת עד מתי אהיה ככה אני מרגישה שכדי לעלות במשקל אני צריכה לקבל פטור ואי אפשר לדעת זה ייכול לקחת גם שנה ובנתיים אני גוועת מרעב לכן חשבתי על ללכת לעו"ד כדי שיזרז את התהליכים, כמה את לוקח? בבקשה רחם עליי כי המצב הכלכלי על הפנים אם תוכל לעשות למעני משהו אני נורא אודה לך אני מתחננת בבקשה אם אתה ייכול לעשות משהו כי אני ממש לא מרגישה טוב ניראה לי שאמות אם אמשיך ככה , בבקשה תבין אותי ותעשה מצווה גדולה, תודה שהקשבת לי