לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
קארין

לפני 8 שנים הגשתי בלשכת גיוס פטור מהרבנות אבל בקצין העיר נאמר לי שאני רשומה כמשתמטת

שלום רב, אני הייתי אמורה להתגייס לפני 8 שנים, הגעתי לצו והגשתי פטור מהרבנות שבה הצהרתי כי אני דתייה וככה זה נגמר. לפני שבועיים טסתי לחו"ל ועיכבו אותי בשדה תעופה אמרו לי שיש בעיה עם צה"ל ואחרי כמה דקות שבדקו עם צה"ל אמרו לי זה בסדר את משוחררת. בחזרה שוב עיכבו אותי בשדה תעופה ואמרו לי שיש בעיה עם צה"ל ואחרי כמה דקות שבדקו איתם טלפונית שוב שחררו אותי. החלטתי להתקשר לקצין העיר ולבצע בדיקה ועדכנו אותי שאני משתמטת ומעולם לא קיבלתי פטור מצה"ל ואני צריכה להגיע ללשכת הגיוס לסדר את העניינים. השאלה מה יכולים לעשות לי במצב כזה כאשר עברו 8 שנים??? נא עזרתך... תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

קארין שלום רב, נשאלת השאלה איזה אישורים קיימים אצלך לגבי הוכחת קבלת הפטור. נטל ההוכחה להראות שקיבלת פטור הוא עלייך. ניתן לבצע בדיקה אל מול גורמי הצבא בסיוע של עורך דין וכן להביא בפניהם את פירוט והלך האירועים כפי שקרו. עוד מעניינך לא ברור אם התצהיר מבית הדין הוגש במסגרת המועד המתאים להגשתו. אציע לך ליצור קשר פרטני ולקבוע פגישת יעוץ בכדי לטפל בדברים בהקדם ובדחיפות המתאימה. בהצלחה!

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני צבא